De ce s-au despărţit Katy Perry şi Orlando Bloom? Motivul e surprinzător!

2 martie, 2017
katy perry jpeg

Ne-au surprins pe toţi când au anunţat, printr-un purtător de cuvânt, că au decis să meargă pe drumuri separate. Spunem asta pentru că relaţia lor părea foarte sudată şi că amândoi au vorbit, la un moment dat, despre viitorul lor comun.

S-au despărţit după o relaţie de un an

Ei bine, iată că prezentul arată diferit, Katy şi Orlando fiind acum doar foşti iubiţi. Unii prietenoşi, oricum, care nu se dau înapoi din a vorbi unul cu altul când se întâlnesc, fie că e vorba de un eveniment public, în care toţi ochii sunt asupra lor, cum a fost petrecerea de după decernarea premiilor Oscar, de zilele trecute.

În fine, cert e că toţi ne-am întrebat care este motivul din spatele acestei decizii, mai ales că, repetăm, lucrurile păreau să se deruleze în direcţia potrivită, Katy petrecând timp de calitate cu fiul actorului, Flynn, iar Orlando înţelegându-se de minune cu tatăl şi fratele iubitei sale. Deci, care e motivul?

Ei bine, lămurirea vine din partea unui apropiat de-al artistei, care a făcut mai multe dezvăluiri pentru publicaţia ”People”. Astfel, potrivit acestuia, Katy şi Orlando nu şi-au dorit, de fapt, un viitor comun. Chipurile, voiau doar să se distreze împreună, ceea ce-au şi făcut, nicidecum să-şi oficializeze relaţia, aşa cum toată lumea se aştepta. ”Nu trebuia să fie nimic serios între ei. Când a început, ea şi-a zis <<E distractiv pentru moment>>”, a declarat acel apropiat.

Această ipoteză a fost susţinută şi de o declaraţie a unui prieten de-al actorului, care a menţionat că Orlando nu e dispus să se însoare din nou: „Nu e pregătit să se aşeze din nou la casa lui”. În plus, această sursă a declarat că relaţia dintre cele două staruri începuse să fie nesigură înainte de a se anunţa că s-au despărţit.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg