De ce s-au despărţit Richard Gere şi Padma Lakshmi?

15 octombrie, 2014
padma lakshmi jpeg

Conform ultimelor speculaţii, şase luni de relaţie au fost de ajuns pentru marele actor de 65 de ani, care ar fi căzut de comun acord să o ia şi el, jurata Top Chef de 44 de ani, pe drumuri separate. Cei doi s-au cuplat după ce Richard s-a separat de soţia sa

Conform ultimelor speculaţii, şase luni de relaţie au fost de ajuns pentru marele actor de 65 de ani, care ar fi căzut de comun acord să o ia şi el, jurata Top Chef de 44 de ani, pe drumuri separate. Cei doi s-au cuplat după ce Richard s-a separat de soţia sa, Carey Lowell, cu care a fost căsătorit 11 ani.

Conform surselor Page Six, starul şi Padma ar fi hotărât că mai bine rămân prieteni doar, din cauza programului lor de muncă încărcat. “Le este mai bine ca amici”, spune una din surse. Cei doi sunt foarte privaţi când vine vorba de viaţa lor personală, dovadă stand lipsa ştirilor pe seama relaţiei lor. Şi poate de aceea, le-a fost mai uşor să ia decizia, departe de scandal şi speculaţii.

Richard şi Padma s-au cunoscut în aprilie, pe când actorul suferea după despărţirea de soţia sa, cu care are un băiat de 14 ani. Padma a recunoscut recent la un post de televiziune că este singură, dar fără alte completări. Relaţia ei cu marele star este prima, după cea cu Teddy Forstmann, pe care l-a pierdut din cauza cancerului în 2011. Revenind la despărţirea din senin a celor două vedete care promiteau un cuplu stabil, purtătorii lor de cuvânt nu au spus nimic.

image

FOTO GETTY, WENNRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg