De ce se ceartă Ben Affleck cu soţia sa?

3 decembrie, 2012

De la o vreme, actorul nu mai are linişte în casă, de când soţia sa, Jennifer Garner, îi tot reproşează că viciul lui dăunează întregii familii. Despre ce este vorba?

De la o vreme, actorul nu mai are linişte în casă, de când soţia sa, Jennifer Garner, îi tot reproşează că viciul lui dăunează întregii familii. Despre ce este vorba?

Ei bine, banalul fumat a devenit pricină de râcă între soţii Affleck. Şi asta de curând, de când Ben a început lucrul la ultimul său proiect. „Ben s-a reapucat de fumat în timp ce realiza filmul «Argo», dar a renunţat după o discuţie aprinsă cu Jennifer“, a declarat o sursă pentru publicaţia „National Enquirer“.

Jennifer Garner, cu care actorul are trei copii, Violet, în vârstă de şase ani, Seraphina, în vârstă de trei ani, şi Samuel, în vârstă de nouă luni, s-a săturat să-l vadă pe Affleck fumând, mai ales în prezenţa copiilor, şi i-a cerut să renunţe total la acest viciu.

„Ea voia să-şi invite familia să petreacă Crăciunul cu ei şi copii, la Los Angeles. Dar i-a spus lui Ben: «Nu vreau să te văd furişându-te afară la fiecare 20 de minute şi să te întorci mirosind a fum. Nu le mai spun să vină dacă se va întâmpla asta»“, a povestit aceeaşi sursă.

Acum, chipurile, pentru a-şi împăca nevasta, Ben a apelat la serviciile unui specialist în hipnoză pentru a renunţa la fumat.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg