De ce se teme Cabral de dentist: ''M-am simţit ca un pitbull''

30 septembrie, 2021
6 cabral dentist jpg jpeg

Iubeşte sporturile extreme, dar nu şi mersul la dentist. Totul a început în urmă cu ceva ani, când prezentatorul a avut ghinionul să fie traumatizat de un medic.

“Sunt ditamai ursul, am aproape 20 de ani de Kickbox şi Thaibox, sar cu paraşuta, mă cocoţ cu motoarele în off-road, sunt pilot de curse… şi MI-E FRICĂ DE LEŞIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struţ, îmi transpiră palmele şi-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav. Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât”, povesteşte Cabral.

Prezentatorul a tras spaima vieţii într-un cabinet.

stanga
dreapta
5 cabral8 jpg jpeg
4 cabral8 jpg jpeg
5 cabral12 jpg jpeg

“Totul a început acum mulţi ani, când un nene mi-a făcut o extracţie. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă… Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Şi… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinţi şi nervi… şi refuză să amorţească. În al doilea rând… tehnică zero. Probabil că atât de iscusit aş fi eu dacă ar trebui să scot ficatul cuiva… prin nas.

A tras ce-a tras, a meşterit pe-acolo… şi la un moment dat şi-a zis că e nevoie de forţă mai multă. Aşa că s-a suit deasupra mea pe scaun, mi-a pus un genunchi în piept şi a început să tragă. A durut atât de tare că m-am ridicat de pe scaun, cu el în braţe şi mă pregăteam să-l trec prin perete când am auzit-o pe mama, cu tonul ei ăla poruncitor… – Cabral, lasă-l! M-am simţit ca un pitbull oprit fix înainte să facă lucrul corect… dar m-am oprit. A durat o eternitate până a ieşit măseaua aia. S-au scurs ani, au trecut multe evenimente peste mine… dar durerea e încă aici.

Drept şi prin urmare… urăsc sincer şi pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage şurubelniţe sau patenţi pe la gingii. De-a lungul anilor am avut noroc de dinţi mişto. De-ai mei zic. Doar că mai multe accidente au trecut peste mine. Şi peste ei… de dinţi zic.

Cel mai mişto a fost cel de ATV de-acum ceva ani, când am reuşit să muşc dintr-o stâncă şi dintr-un pom.

Mămică, da’ ce-am mai muşcat! Ei bine, de-atunci îmi fac curaj să mă duc la dentist. Vorba vine-mi fac… îmi fac vânt, curaj nu reuşesc”.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg