De ce şi-a anulat Iuliana Tudor planurile de vacanţă?

8 ianuarie, 2014

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în primele zile ale noului an au făcut-o pe Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O dată- n viaţă”, să stea mai mult pe-acasă. O viroză luată de la fiul ei de 3 ani a ţinut-o la pat

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în primele zile ale noului an au făcut-o pe Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O dată- n viaţă”, să stea mai mult pe-acasă.

O viroză luată de la fiul ei de 3 ani a ţinut-o la pat, câteva zile, suficient cât să îi dea planurile de vacanţă peste cap. Acum că şi-a mai revenit, Iuliana plănuieşte să plece cu familia câteva zile la munte.

“Pentru mine, începutul de an a însemnat odihnă şi tratamente. Am luat de la Tudor, fiul meu, o viroză urâtă care m-a ţinut la pat o săptămână încheiată. Aşa că am fost nevoiţi să anulăm planurile de vacanţă şi să ne tratăm la domiciliu. Probabil vom merge câteva zile la munte în perioadă următoare, să- l ducem puţin pe Tudor la zăpadă, dar nu am planificat nimic concret. De fapt, am făcut ceea ce- mi doream să fac, adică: NIMIC! Era bine să fie fără viroză, dar ne-am descurcat şi cu ea.Telefoane, mailuri, întâlniri, stres .... toate, lăsate la birou! Acasă totul pe silent! Cel mai frumos sunet din casa mea, la început de an, este râsul fiului meu când ne jucăm sau când îmi strigă în gura mare prin casă: «Te iubec, maaami!»“, spune Iuliana.