De ce şi-a retras Cindy Crawford copiii din şcoală?

20 august, 2014

Kaia (12) şi Presley (14), fata şi băiatul pe care îi are cu soţul ei, Rande Gerber, au lipsit chiar de la prima lor zi de şcoală, de la Malibu High School, pe motiv că sălile nu sunt deloc sigure pentru sănătatea lor.

Kaia (12) şi Presley (14), fata şi băiatul pe care îi are cu soţul ei, Rande Gerber, au lipsit chiar de la prima lor zi de şcoală, de la Malibu High School, pe motiv că sălile nu sunt sigure pentru sănătatea lor. Se pare că testele făcute pentru depistarea unei substanţe periculoase, denumită PCB (polychlorinated biphenyl) au arătat un nivel ridicat.

Fostul supermodel, Cindy Crawford, a vorbit cu Maria Shriver de la matinalul Today Show despre problemă: “Nu simt siguranţă 100%. Dacă peste 10 ani, copilul meu, Doamne fereşte, va avea o problemă? Cum aş putea să mă suport ştiind că acum există un risc, dar tot îi trimit acolo?”. Vedeta de 48 de ani s-a oferit să plătească chiar ea testele efectuale în şcoala copiilor ei, dar conducerea a refuzat. “Sunt foarte frustrată şi dezamăgită de felul în care s-a tratat problema. Nu au testat sursa. Dacă nu fac teste zilnice, cum pot şti că şcoala e sigură pentru copiii mei?”, a mai spus ea, referitor la PCB – o substanţă chimică ce se găseşte în adezivul/siliconul/etanşeizantul ferestrelor clădirilor vechi, care nu se mai foloseşte din 1976. În timp, aceasta poate provoca probleme cu sistemul imunitar, reproducător, cancer şi probleme de dezvoltare la copii.

Deşi şi-a retras copiii definitiv din acea şcoală din Malibu, Crawford va susţine lupta pentru testarea substanţei şi în alte şcoli susceptibile de aceasta.

FOTORecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg