De cinci ani prin sălile de judecată. Brad Pitt o târăşte din nou pe Angelina Jolie la tribunal, iar motivul este financiar

18 februarie, 2022
7 brad pitt angelina jolie jpeg jpeg

Saga lor la tribunal pare interminabilă.

Este vorba despre foştii soţi Brad Pitt şi Angelina Jolie, care, de când au divorţat, stau numai prin tribunale. Mai nou, Brad a pornit o acţiune judecătorească împotriva Angelinei ca urmare a unei tranzacţii pe care ea a făcut-o cu partea ei din podgoria Chateau Miraval din Franţa, pe care o cumpăraseră pe când formau un cuplu.

Actorul şi-a dat în judecată fosta nevastă ca urmare a faptului că Angie şi-a vândut partea oligarhului rus Yuri Shefler. În actele legale înaintate curţii, despre care a aflat publicaţia americană TMZ, actorul cere anularea înţelegerii dintre Angelina şi firma patronată de Shefler, precum şi primirea de compensaţii ca urmare a acestei tranzacţii.

Brad Pitt mai arată în actele legale că el şi Jolie au cumpărat via în anul 2008, pentru suma de 28,4 milioane de dolari, contribuţia actriţei fiind de 40% din sumă, şi anume circa 11.36 millioane de dolari.

Pitt a mai precizat că a aflat în octombrie anul trecut că Jolie şi-a vândut partea organizaţiei lui Shefler, fără să-i ceară aprobarea sau să discute termenii tranzacţiei cu el, aşa cum au stabilit anterior că se va întâmpla în caz că unul dintre ei vrea să vândă.

Un apropiat de-al lui Brad a declarat pentru TMZ că Jolie n-a luat în seamă obligaţiile ei legale şi etice atunci când şi-a vândut partea lui Shefler. În plus, prin această vânzare către un terţ, actriţa ar fi încălcat drepturile celeilalte persoane care a investit bani şi care a fost părtaşă la succesul afacerii lor cu vin.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg