De Crăciun, Ellen DeGeneres a făcut nişte patrupezi fericiţi

27 decembrie, 2010

Dacă majoritatea actorilor fac donaţii în bani, hrană şi alimente pentru copiii săraci, bătrânii lipsiţi de sprijin familial, oamenii fără adăpost şi bolnavii de cancer sau infestaţi cu virusul HIV, Ellen DeGeneres a venit anul acesta în sprijinul necuvântătoarelor

Realizatoarea americană de televiziune a donat, de Crăciun, un milion de porţii de mâncare unor adăposturi pentru animale.

Dacă majoritatea actorilor fac donaţii în bani, hrană şi alimente pentru copiii săraci, bătrânii lipsiţi de sprijin familial, oamenii fără adăpost şi bolnavii de cancer sau infestaţi cu virusul HIV, Ellen DeGeneres a venit anul acesta în sprijinul necuvântătoarelor. Cu ajutorul unor asociaţii de caritate, ea a donat un milion de porţii de mâncare adăposturilor pentru animale.

„Organizatorii campaniei «Halo, Purely for Pets» promovează un stil de viaţă sănătos pentru animale, iar mâncarea bună e un element de bază în această strategie. Am convenit să donăm un milion de porţii de mâncare adăposturilor pentru animale. Îmi imaginez că pentru un animal dintr-un astfel de adăpost, aflat singur într-o cuşcă, o masă bună e singurul lucru bun la care se poate aştepta, înainte de a fi adoptat“, a declarat ea.

Pentru a reuşi să doneze cele un milion de porţii de hrană pentru animale, Ellen DeGeneres şi organizatorii campaniei "Halo, Purely for Pets" s-au asociat cu o serie de organizaţii de caritate americane, precum Freekibble, The Humane Society of the US, ASPCA, Pets for Patriots şi The National Canine Cancer Foundation.

Vezi aici galeria foto cu Ellen DeGeneres

Campania „Halo, Purely for Pets“a fost lansată pe 30 aprilie în Statele Unite, evenimentul fiind marcat şi de Poşta americană, care a pus pe piaţă cu această ocazie un timbru special, intitulat „Animal Rescue: Adopt A Shelter Pet“.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg