De data asta, Anna Lesko a renunţat la chiloţi! Fanii o pun la zid pentru o nouă fotografie provocatoare: „Ce exemplu dai copilului?“

26 martie, 2019
1 lesko nud jpg jpeg

Nu trece nicio zi fără ca Anna Lesko să nu atragă atenţia prin fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. Însă artista nu se repetă, ci arată de fiecare dată altceva!

Dacă ieri posta o fotografie în care purta chiloţi, iar în partea de sus avea doar o bluză transparentă, pe sub care nu avea sutien, astfel că i se puteau vedea sânii, astăzi Anna Lesko a postat pe Instagram o imagine din aceeaşi categorie, la fel de provocatoare, însă puţin diferită.

În noua fotografie, Anna Lesko poartă sutien, însă a renunţat la chiloţi! Cu toate acestea, artista a avut grijă să îşi acopere zona intimă cu o pălărie, pentru a nu arăta prea mult pe internet. În doar câteva ore de la postare, fotografia a strâns peste 3.000 de likeuri şi aproape 100 de comentarii, fanii fiind împărţiţi în două tabere: cei care o laudă pentru cum arată şi cei care o pun la zid pentru acest tip de fotografii.

anna lesko fara chiloti jpg jpeg

„Chiar îţi face plăcere să îţi lase toţi obsedaţii libidinoşi comentarii deocheate?“, „Eşti mamă! Ce fel de exemplu dai copilului?“, „Ce se ascunde după pălărie...“, „Atât de erotică. O bucurie să te văd“ şi „N-am ce spune, jos pălăria“ au fost câteva dintre comentariile primite de la fani.