De două ori Kim Kardashian. Kylie Jenner s-a transformat în sora sa mai mare

19 aprilie, 2017
3F5B1E5800000578 4422570 Flawless The duo are preened by a makeup team as they pose and p m 41 1492539438170 jpeg

Kim a fost întodeauna un model de urmat pentru sora sa mai mică, iar acum se pare că mezina Kylie a reuşit să se transforme complet în Kim, pentru că seamănă ca două picături de apă.

Kylie s-a transformat în Kim.

Dacă ne uimăm la fotografiile de acum câţiva ani cu mezina familiei,  era o tânără naturală, care nu semăna prea mult cu restul operatelor din familie. Şi ea, ca şi Kim şi Khloe, a apelat la bisturiu pentru a-şi împlini visul - să fie copia fidelă a celebrei Kardashian. Şi nu machiajul a rezolvat problema ei, ci doctorul estetician. Adolescenta de 19 ani şi starul din show-ul TV Keep Up With The Kardashian, în vârstă de 36 de ani, arată indentic într-un nou clip care promovează produsele de make-up pe care Kylie le produce.

Aşa arătau Kim şi Kylie înainte de operaţiile estetice.

Kylie a reuşit în cele din urmă să devină oglindirea surorii sale, Kim, şi asta nu ştim dacă este neapărat bine, ca o fată de 19 ani să arate ca o femeie care are aproape dublul vârstei sale. Proiectul se numeşte KKW x Kylie şi va fi lansat în întregime în curând. În această filmare, cele două par a fi topless, scotându-şi în evidenţă pielea bronzată, dar şi un make-up şi un hairstyle impecabile.

Kylie este oglindirea lui Kim.

Nu mai este nicio îndoială că cele două au suportat durerile bisturiului şi alte proceduri de înfrumuseţare complexe pentru a ajunge la înfăţişarea din prezent şi, deşi nu recunosc că ar fi apelat la operaţii estetice,  fotografiile din trecut le contrazic. Cu ceva timp în urmă, Kylie arăta complet diferit de sora sa vitregă. După ce şi-a injectat buzele cu acid hialuronic, şi-ar fi făcut un lifting facial, o operaţie la nas, şi ceva retuşuri la bărbie şi obraji, acum arată identic cu Kim - idolul ei.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg