De la balerine la actriţe de succes! Ce vedete au făcut balet?

6 iunie, 2016
charlize theron is the ultimate babe this smokin photo shoot proves it 368146 jpeg

Sunt atâtea celebrităţi care şi-au construit drumul spre succesul hollywoodian după alte peripeţii care mai de care mai interesante. Unii au avut joburi de-o vară, alţii au lucrat în cele mai înjositoare condiţii ori din contră, au activat în domenii mai rigide decât actoria. Dar următoarele femei celebre vin dintr-un mediu cu totul special. Universul dansului disciplinat: baletul.

Ce vedete au trecut de la balerine profesioniste la actriţe de succes?

Natalie Portman

Nu ne referim la ea ca prim balerină în filmul din 2010, “Lebăda neagră”, al lui Darren Aronofsky. Natalie a dansat în cadrul orelor de balet, tap şi jazz încă de la 4 ani şi încă mai participă la unele cursuri, de plăcere.

Charlize Theron

Charlize Theron într-un pictorial W Magazine

Actriţă cu renume, blondina sud-africană este, de fapt, şi-o balerină profesionistă. Pentru că avea oportunităţi prea puţine în dans în oraşul natal, a pornit la drum în Europa şi SUA pentru a deveni actriţă, model şi balerină. A primit un job la Centrul de Balet Joffrey şi a dansat în Lacul lebedelor şi Spărgătorul de nuci.

Elisabeth Moss

Actriţa din Mad Men şi-a început antrenamentul de balet de la 5 ani! În adolescenţă, chiar a urmat şcoala americană de balet din New York, dar la 15 ani, şi-a dat seama că o carieră ca balerină ar fi mai scurtă decât una în actorie – aşa că iată!

Penelope Cruz

Penlope Cruz

Seducătoarea de origine spaniolă este una dintre cele mai sexy actriţe la ora actuală. Dar cine ştia că a studiat baletul timp de 9 ani la Conservatorul Naţional spaniol, ca apoi să învingă 300 de fete într-o competiţie de talente? A mai urmat 3 ani de balet spaniol şi 4 ani de teatru.

Diane Kruger

Din păcate, nu pofta de actorie a convins-o să renunţe la balet, la 18 ani, ci faptul că a suferit un accident. Dar înainte de asta, a studiat la Centrul de Balet Regal din Londra, urmând ca apoi să devină model în Germania şi apoi actriţă în Paris. Acum e bine-mersi la Hollywood.

Zoe Saldana

Zoe Saldana pentru Malibu Magazine

Mulatra a descoperit pasiunea pentru balet în timpul şederii ei în Republica Dominicană (10-17 ani) şi a început să se antreneze la prestigioasa Academie de Dans ECOS, unde a studiat dansul în teatru. Mai târziu, chiar a ajuns să joace rolul unei balerine în Center Stage.

Sarah Jessica Parker

Starul din “Sex and the City ” a fost balerină înainte de Carrie Bradshaw. A studiat la Şcoala Americană de Balet plus alte două şcoli şi un liceu specializat. Astfel că a fost aleasă şi pentru Broadway, după ce a devenit dansatoare profesionistă şi cântăreaţă, apoi a trecut de la musicaluri la filmele de Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg