De la blocurile gri şi sărăcie la Hollywood. Copilăria comunistă a Irinei Shayk

19 mai, 2015
casa irinei jpeg

Ca orice copil născut într-o fostă ţară comunistă, rusoaica de 29 de ani, actualmente iubita lui Bradley Cooper, a cunoscut sărăcia şi peisajele deprimante ale oraşelor industriale, înainte ca modelingul s-o propulseze în vestul dezvoltat.

Ca orice copil născut într-o fostă ţară comunistă, rusoaica de 29 de ani, actualmente iubita lui Bradley Cooper, a cunoscut sărăcia şi peisajele deprimante ale oraşelor industriale, înainte ca modelingul s-o propulseze în vestul dezvoltat.

Ei bine, frumoasa Irina Shaykhlislamov (pe numele din buletin), născută într-o familie cu un tată tătar şi o mamă rusoaică, a copilărit într-un oraş puternic poluat din cauza profilului minier, Yemanzhelinsk (la graniţa cu Kazakhstan), pe care manechinul îl descrie astfel: „Este un loc frumos, dacă porţi o mască“.

image

Aerul extrem de poluat a fost şi cauza morţii premature a tatălui manechinului, de pneumonie, în jurul vârstei de 40 de ani, pe când Irina avea doar 14 ani. Mama Olga, profesoară de muzică, a trebuit să-şi ia încă un job pentru a supravieţui în aceste condiţii grele şi pentru a-şi creşte cele două fiice: Tatiana, acum în vârstă de 31 de ani, şi Irina.

image

Şansa Irinei, dar şi a familiei sale, a fost, evident, moda, fata fiind descoperită de un reprezentant al unei agenţii locale de modeling, fermecat de trăsăturile ei deosebite: pielea măslinie şi ochii verzi. Foto jos: Irina, cu prietenele, într-o discotecă.

image

Dar mai bine să lăsăm pozele procurate de publicaţia Dailymail.co.uk de la o agenţie de presă locală să vorbească despre trecutul gri al celebrului manechin.



Recente pe Ok! Magazine

Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg