De la Bollywood la Hollywood! Frumuseţi indiene care au cucerit lumea

12 iunie, 2018
BeFunky Collage jpeg

Câteodată, Bollywood-ul şi Hollywood-ul nu sunt nişte cuvinte identice ca formă, dar cu înţeles diferit… ca zonă geografică. Pentru aceste frumuseţi celebre în toată lumea, aceşti doi termeni se intersectează şi lucrează împreună, pentru ca toată lumea să aibă de câştigat. Te invităm să descoperi noile stele care s-au desprins de pe constelaţia Mumbaiului, pentru a se alătura uneia mai strălucitoare, în Los Angeles!

Priyanka Chopra (35)

Una dintre cele mai cunoscute exporturi ale showbizului indian, o actriţă extrem de bine plătită la Bollywood, amică cu Ducesa de Sussex, la a cărei nuntă a fost şi invitată, Priyanka este o demnă urmaşă a celei mai cunoscute prezenţe din Asia de Sud, Aishwarya Rai.

image

Până la urmă, cele două au în comun nu doar frumuseţea şi uşile deschise la Hollywood, ci şi titlul de Miss World!

Priyanka Chopra s-a născut în oraşul indian Jamshedpur pe 18 iulie 1982, într-o familie de medici care activau în armata indiană. La doar 13 ani, a avut loc prima întâlnire a frumoasei indience cu ţara care a făcut-o cu adevărat faimoasă, America, Chopra mutându-se în casa mătuşei sale care locuia în State şi mergând la şcoli din Newton, Cedar Rapids şi Queens (New York). Asta pentru că noua ei familie îşi schimba frecvent reşedinţa.

Dar drumul spre succes al indiencei a început tot în India, acolo unde s-a întors în ultimii ani de liceu. "Învăţam pentru examenele de clasa a XII-a şi m-am trezit că mama a trimis poze cu mine pentru concursul Miss India. Când m-au sunat organizatorii, n-am ştiut ce să le răspund. Tatăl meau mi-a zis să încerc. Şi am încercat, dar nu credeam c-o să câştig”, mărturiseşte vedeta care, la 18 ani, mergea şi mai departe şi devenea Miss World (2000).

Chopra a fost, însă, determinată să nu abandoneze studiile, fiind pasionată de ingineria aeronautică şi de psihologia medico-legală şi hotărâtă să urmeze un colegiu cu unul dintre aceste profiluri. Toate aceste apiraţii au fost lăsate, însă, pe plan second după ce industria filmului indian s-a angajat să o transforme într-o stea.

La doar 20 de ani, în 2002, Priyanka ajungea la Bollywood cu rolul de debut din filmul Thamizhan, urmat, în acelaşi ani, cu o apariţie în Jeet: Born to Win. “Am urât acel rol! ”, îşi aminteşte, azi, indianca. “Voiam să plec din această industrie chiar în ziua în care am debutat. Nu înţelegeam ce spuneam sau ce făceam.”

Pentru Chopra, popularitatea de la Bollywood n-a însemnat doar roluri în filmele acelea uşurele, cu oameni care dansează fără motiv în costume tradiţionale stridente, atât de cunoscute şi telespectatorilor români. În 2014, vedeta primea rolul principal din filmul Mary Kom, bazat pe povestea adevărată a unei campioane la box feminin şi care a fost inclus la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto. Şi un film care a propulsat-o pe fosta Miss World pe scena mondială a filmului.

Priyanka Chopra şi Shahrukh Khan

De aici până la apariţia în producţii americane n-a mai fost nevoie decât de un pas, pe care Priyanka l-a făcut în 2015, când a fot distribuită în echipa serialului Quantico, unul cu şi despre viaţa cadeţilor FBI. Rolul acesta a fost o premieră pentru producţiile americane, Chopra devenind prima femeie născută în India care joacă un rol principal într-un serial TV american. Odată cu acest record, bruneta primea şi recunoaşterea de cel mai vizibil şi de success export de la Bollywood în Cetatea Filmului.

Anul trecut, Chopra a mai marcat un succes pentru imaginea ei, nu neapărat şi pentru cea a filmului în care a jucat, remake-ul din 2017 al filmului Baywatch. Pelicula a fost defiinţată de critici, dar apariţia ei sexy a fost iertată.

Chiar dacă Priyanka îşi propune să ia cu asalt Hollywood-ul, de iubit iubeşte tot în lima hindi, trăindu-şi toate relaţiile ei amoroase în culisele stridente ale filmelor de la Bollywood.

„Nu am ieşit niciodată la întâlniri, am avut doar relaţii. Să ieşi la întâlniri nu este un concept care există in India. Am avut relaţii cu oameni pe care îi ştiam dinainte, iar eu cunosc oameni pe platourile de filmare. Am prieteni, dar poveştile mele romantice au fost mereu cu oameni pe care îi cunosc la muncă”, spune Chopra.

Printre fostele iubiri ale actriţei se numără, aşadar, numai actori indieni, cele mai mari nume fiind ale lui Shahrukh Khan şi Shahid Kapoor, nişte oameni foarte admiraţi în cinematografia hindi. Suntem siguri că, asemenea amicei sale Meghan Markle, şi indianca îşi va găsi, într-o zi prinţul ei. Cine ştie, chiar unul de sânge…

Click pe următoarea!

Kareena Kapoor (37)

Se spune că la Bollywood toată lumea se înrudeşte. Cu celebrul Raj Kapoor, mai exact. Este cazul divei Kareena, una dintre nepoatele celui mai mare showman din cinematografia hindi, ai cărei părinţi au fost, la rândul lor, actori - Randhir Kapoor şi Babita. Faima ei mondială nu se ridică la cea a frumoasei Priyanka, rivala ei de la Bollywood, însă in India natală, mariajul ei cu chipeşul actor Saif Ali Khan (47) este prilej de numeroase articole în presa mondenă locală.

Kareena Kapoor Khan

Chiar dacă Kareena s-a născut în ceea ce este cunoscută drept Prima Familie a Bollywood-ului, actriţa mărturiseşte că a avut o copilărie destul de umilă.

“Nu am crescut în lux, aşa cum presupune lumea despre clanul Kapoor. Mama mea, Babita, şi sora mea, Karisma, s-au chinuit să-mi ofere o viaţă bună, mai ales mama, după ce a rămas părinte singur. Am avut parte de limite în toate. Karisma mergea la facultate cu trenul personal, dar eu am scăpat de asta, pentru simplu fapt că n-am mers la facultate în acelaşi oraş. Dar mergeam cu autobuzele şcolare, ca toată lumea”, dezvăluie actriţa.

Chiar dacă, la Bollywood, frumoasa Kareena este un fel de Angelina Jolie, foarte populară şi foarte bine plătită, aceasta a ajuns la o vârstă destul de matură şi încă n-a făcut pasul spre Hollywood, precum multe alte staruri indiene care asta visează. Cumva, actriţa spune că nu are nevoie de Hollywood.

„Astăzi, lumea vizionează filme hinduse în toată lumea şi acestea sunt dublate în toate limbile. Aşa că nu poţi spune că străinii nu cunosc actriţele de aici. Pentru a lucra la Hollywood, este nevoie de alt tip de energie şi eu nu cred că am asta în mine.“

Nu aceleaşi sentimente le are faţă de o eventuală trecere spre Hollywood a soţului ei, actorul Saif Ali Khan, pe care-l consideră potrivit pentru provocările din Los Angeles.

"Este un bărbat şi un actor evoluat. Cred că ar putea fi un actor grozav la Hollywood, deoarece are un talent imens. Ar fi potrivit acolo. Este chipeş, talentat şi cu atitudinea care trebuie", decretează Kareena.

Saif Ali Khan, Kareena Kapoor Khan şi fiul lor, Taimur

Cei doi s-au căsătorit în 2012, într-o ceremonie tradiţională care a avut loc la Mumbai, urmată de două petreceri de nuntă, organizate la hotelul The Taj Mahal Palace din Mumbai, respectiv Lutyens Bungalow Zone din Delhi. Patru ani mai târziu, Kareena l-a adus pe lume pe fiul lor, Taimur Ali Khan Pataudi, un viitor star de la Bollywood, cine ştie!

Interesant este că, în India, Kareena a dezvoltat o rivalitate celebră cu o altă prezenţă sexy şi hindusă, din aceste pagini: Priyanka Chopra. Cele două sunt faimoase pentru replici indirecte pe care şi le dau prin intermediul mediei indiene. Criticată de Kareena pentru filmele slăbuţe în care joacă, Chopra i-a replicat că este doar invidioasă pe premiul ei naţional pentru actorie. Altădată, invitată într-o emisiune şi referindu-se la Priyanka, Kareena s-a întrebat: "Mă întreb de unde are accentul ăla!". Răspunsul rivalei, indirect, bineînţeles? „Din acelaşi loc de unde l-a luat şi iubitul ei (Saif Ali Khan)!"

E posibil ca această pizmă bollywoodiană să aibă legătură cu faptul că ambele frumuseţi au avut, odată, relaţii cu starul Shahid Kapoor (37). Prima l-a avut Kareena, apoi, după ce aceştia s-au despărţit, actorul a aterizat în braţele Priyankăi. Şi nu, acest Kapoor nu are nicio legătură cu acel Raj, aşa că între el şi Kareena n-a fost nimic incestuos.

Deepika Padukone (32)

 Este cel mai nou nume din această parte a Asiei care a bătut cu success la porţile faimei mondiale. În India, se bate pentru protagonism cu Priyanka şi cu Kareena. În Cetatea americană a Filmului, a atras multe priviri admirative odată cu apariţia în filmul „XXX: Return of Xander“, alturi de Vin Diesel.

Deepika Padukone

Un pas mare faţă de tipicele filme de la Bollywood. Cu toate acestea, indianca nu s-a născut în mult prea aglomerata Indie, ci în Danemarca, mai exact în Copenhaga, având doar cetăţenie daneză. Asta pentru că rezidenţii indieni nu au voie să aibă dublă cetăţenie, iar cum Padukone şi-a păstrat-o pe cea daneză, nu are multe drepturi în ţara de origine a părinţilor săi, precum cel de vot. Asta deşi actriţa s-a întors în India, alături de familia ei, pe când avea un an.

Fiica unui jucător de badminton fost număr 1 mondial, Prakash Padukone, Deepika a fost atrasă şi ea de acest sport şi l-a jucat, în India, la nivel naţional. Atunci când i s-au dat şanse în lumea modei, a renunţat la o eventuală carieră în sport.

Aşa cum era de aşteptat, Deepika a fost destinată unui destin măreţ şi strălucitor, la Bollywood, iar debutul şi l-a făcut la vârsta de 21 de ani, alături de superstarul Shah Rukh Khan, în filmul Om Shanti Om din 2007.

Frumuseţea ei deosebită, care amintea de cea a de-acum veteranei Aishwarya Rai, i-a făcut pe indieni să-i cadă la picioare, iar pe actorii deja consacraţi să se îndrăgostească de ea. A fost cazul lui Ranbir Kapoor, nepotul lui Raj Kapoor, cu care Deepika a început o relaţie la filmările pentru pelicula Bachna Ae Haseeno, în 2008.

Vin Diesel şi Deepika Padukone

S-a vorbit despre o logodnă secretă, care ar fi avut loc la sfârşitul anului 2008, deşi Padukone şi Kapoor n-au confirmat nimic, ba actriţa chiar a declarat că nu are de gând să se mărite în următorii cinci ani. Un an mai târziu, cei doi s-au despărţit, iar frumoasa indiancă a dat de înţeles în diferite interviuri că se simte furioasă şi trădată, pentru ca, mai târziu, să-l acuze pe fostul ei iubit de infidelitate.

Însă Deepika este prea frumoasă şi de success ca să fie singură, unii comentând că nici n-ar fi şi că s-ar iubi cu actorul indian Ranveer Singh, care i-a fost partener în numeroase filme.

Cei doi petrec foarte mult timp împreună în afara filmărilor, au numai cuvinte de laudă unul pentru altul şi interacţionează şi foarte mult pe conturile sociale. Cel mai recent, Ranveer i-a apreciat apariţia de la Festivalul de Film de la Cannes, în acea extravagantă rochie fucsia.

Dar pe Deepika o place şi un star de la Hollywood, Nick Jonas pe numele lui, care-i comentează şi el frecvent la postările de pe Instagram. Interesant este că tânărul actor de 25 de ani este foarte bun prieten şi cu Priyanka Chopra, comentându-se chiar că cei doi ar avea o legătură amoroasă, după ce au apărut ţinându-se de mână la gala MET din 2017. Să fie actorul din „Jumanji“ prilej de nouă rivalitate în lumea Bollywood-ului?Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg