De la Bradley Cooper, la Reese Witherspoon, ei sunt împătimiţii sportului de la Hollywood!

26 iunie, 2017
bradley, reesee jpeg

Unele vedete sunt întotdeauna atente la modul în care arată, aşa că fac tot ce le stă în putinţă să fie sănătoase şi mereu în formă. Şi cum alergatul este cea mai uşoară şi simplă metodă de a face mişcare, celebrităţile de la Hollywood  fac constant acest lucru şi, drept dovadă, avem pozele surprinse de paparazzi. Jogging-ul face parte din rutina zilnică de sănătate pentru unele staruri, pentru altele este doar o formă de relaxare. Haideţi să vedem ce personalităţi, de la preşedinţi, la actori şi cântăreţi, ies pe stradă pentru a marca câţiva kilometri de alergat pe zi,  pentru a se menţine.

image

Aţi putea fi surprinşi, dar uneori poate chiar alergaţi cot la cot cu ei şi nu-i recunoaşteţi, căci sunt echipaţi cu şapcă, ochelari de soare, îmbrăcăminte şi încălţăminte sport, căşti şi uneori chiar şi un prieten.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a fost surprinsă de nenumărate ori la alergat împreună cu soţul ei, Jim Toth, sau cu vreo prietenă, uneori chiar şi cu cei doi copii, Ava şi Deacon. În mod cert, ea este o împătimită a sportului.

Aici, Reese (stânga) alerga alături de o prietenă prin Santa Monica, California.

Mario Lopez

Şi el se alătură listei tot mai lungi de împătimiţi ai sportului, participând chiar şi la câteva maratoane. "Să alerg este ceva terapeutic pentru mine, îmi pot limpezi mintea şi pot petrece o zi cu mai multă claritate în gânduri", declara actorul după un maraton. Nu este de mirare că arată atât de bine, căci aleargă în fiecare zi, indiferent de locul în care se află.

image

Mai multe fotografii cu vedete care iubesc să iasă la alergat, în Galeria FOTO!

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg