De la costum, la bustul gol. Vladimir Putin, în scaun de pescar şi cu ştiuca în mână

17 august, 2017
putin jpeg

Vladimir Putin a dat, pentru două zile, fotoliul de preşedinte pe un scaun de pescar. A renunţat la costum, la cravată şi la figura serioasă şi a aterizat pe pontonul Lacului Baikal din Rusia. Cunoscut pentru pasiunile sale extravagante, pescuitul şi vânătoarea, dar şi plimbările cu bărcile cu motor, cel mai puternic om din Rusia şi-a demonstrat abilităţile de mare vânător în Siberia, pe cel mai adânc lac de apă dulce din lume ( 1700 m), dar şi cel mai vechi (25 de milioane de ani). 

image

Turiştii merg foarte des acolo să se bucure de aerul curat, de apa limpede a lacului şi de viaţa în sălbăticie, iar liderul de la Kremlin, şi el îngrijorat de deteliorarea unui astfel de loc de vis ameninţat de poluarea excesivă, a venit la faţa locului pentru a se convinge de starea actuală a locaţiei, dar şi pentru o partidă scurtă de pescuit.

image

Alături de Ministrul Apărării, Serghei Shoigu, Putin a rămas la bustul gol, după ce şi-a dat jos cămaşa, parte a uniformei de pescar. Rar ne-a fost dat să-l vedem aşa, în pantaloni de camuflaj kaky, pantofi sport şi o pălărie pe cap, ţinând în mână o captură pe cinste. Uite atât a fost de mare ştiuca prinsă de preşedintele rus, după cum arată şi el cu ajutorul mâinilor!

image

Nu este prima oară când cel supranumit de prieteni ''Ţarul'' apare într-o asemenea postură relaxată în vacanţă, dar, de obicei, păstra mai multe haine pe el. Fotografiile cu liderul rus în vacanţă au stârnit numeroase comentarii pe reţelele de socializare, mai ales după ce a fost surprins într-un costum de scafandru şi cu un harpon în mână.

 Citeşte şi: Putin şi Medvedev au ieşit la pescuit

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg