De la Hollywood, în politică! Vedete care pot reuşi pe plan politic!

25 februarie, 2015

O vedetă preşedinte! Tot mai multe celebrităţi trec graniţa ajungând în sfera politică, fie reprezentând cu figura lor emblematică un reprezentant al acestei lumi, fie candidând chiar ele. În fond, there's no business like show business… doar politica!

O vedetă preşedinte! Tot mai multe celebrităţi trec graniţa ajungând în sfera politică, fie reprezentând cu figura lor emblematică un reprezentant al acestei lumi, fie candidând chiar ele. În fond, there's no business like show business… doar politica!

Această femeie le face pe toate: Angelina Jolie (39), este o actriţă de succes, mai nou şi regizor, nevasta perfectă a bărbatului perfect, mamă a şase copii şi militează pentru copiii defavorizaţi. Mai nou, s-a implicat şi în politică. Angelina Jolie preşedinte? Nu sună rău! Şi îşi ia rolul în serios, de vreme ce declara „Dacă pot să conving lumea că se poate schimba ceva înseamnă că pot să şi implementez acea schimbare”.

Şi nu ar fi prima vedetă care face acest lucru, de vreme ce actorul Ronald Reagan a fost ales în urmă cu 34 de ani preşedinete Statelor Unite. Unde mai pui că Arnold Scwarzenegger a trecut de la rolul de musculos născut într-o provincie austriacă la cel de Guvernator al statului California. Şi cine vrea să plece aşa uşor din lumina reflectoarelor?!

Pentru 2016, se pare că nume grele precum George Clooney sau Eva Longoria vor fi pe lista senatorilor din partea Californiei. Iată că vedetele nu sunt aşa dispensabile când vine vorba de politică. Dar ce le determină pe vedete să aleagă această cale? La o primă vedere, Hollywoodul nu are nimic în comun cu lumea serioasa a politicii, însă, de fapt, ambele funcţionează după aceleaşi reguli şi necesită aceleaşi calităţi conversaţionale. „Probabil că cea mai evidentă trăsătură comună este expunerea publică. Actorilor şi politicienilor le place să fie în lumina reflectoarelor şi ştiu cum să se comporte”, declară Mario Anastasiadis, profesor la Universitatea din Bohn, Germania.

Chiar şi absolventa de Harvard, Natalie Portman (33), a declarat: „Dacă vreodată voi fi prea bătrână pentru a mai juca în filme, nu voi fi niciodată suficient de bătrână ca să intru în politică”.

Oricum, Angelina şi George au calea bătătorită către Casa Albă. Pentru ca apoi să spunem că politica este şi foarte sexy.

Click pe următoarea pentru a vedea ce vedetă ar avea cele mai mari şanse în politică!

Obama este prietenul lui

George Clooney (53) este menbru al partidului democrat şi un prieten bun al preşedintelui Barak Obama. În 2004, tatăl lui George, Nick, a reprezentat la alegeri statul Kentucky.

Politică pe teren

Angelina Jolie (39). De 14 ani cutreieră în lume, în zonele defavorizate, în calitate de comisar UN, susţinând copiii de acolo. Şi chiar şi în plan personal s-a dedicat acestei cauze, adoptând trei copii din aceste regiuni.

Maestra discursului

Eva Longoria (39) este o democrată înrăită şi l-a susţinut la alegeri pe Barak Obama. Ea provine dintr-o familie de mexicani-americani, ceea ce a fost un atuu în campania din California. Ea a promovat în rândul hispanicilor politica democratică, mai ales că aceştia reprezintă 39% din populaţia statului.

El conduce lumea?

Mark Zuckerberg (30) este, cu siguranţă, ce mai importantă persoană din mediul online. Acum, milionarul de la facebook doreşte să îşi facă intrarea în politică, aşa că exersează alături de prim ministrul japonez, Shinzo Abe.

Şi el e pregătit

Ben Affleck (42) este câştigător de Oscar şi „consilierul” Secretarului de Stat american, John Kerry. De altfel, chiar soţia lui, Jennifer Garner, spunea: „Nu m-ar mira să intre, la un moment dat, în politică”. A făcut deja un pas mare, primind premiul Peple’s Choice pentru implicarea umanitară din Congo.

Lupul cel bătrân

Clint Eastood (84). Starul filmelor western şi republican convins, a fost între anii 1986 – 1988 primarul oraşului Carmel.Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg