De la Hollywood, într-un film românesc de acţiune: Claudia Pavel s-a întors!

25 septembrie, 2014
cream jpeg

Claudia Pavel, aka Cream, dispăruse, o perioadă, din peisajul showbizului românesc, în favoarea celui de peste Ocean, acolo unde a locuit o perioadă. Toamna aceasta, însă, s-a întors în forţă, cu un rol principal, cel de unei

Claudia Pavel, aka Cream, dispăruse, o perioadă, din peisajul showbizului românesc, în favoarea celui de peste Ocean, acolo unde a locuit o perioadă. Toamna aceasta, însă, s-a întors în forţă, cu un rol principal, cel de unei femei fatale, în primul film românesc de acţiune, "Terapie pentru crimă".

Aşadar, în acest film,Claudia va intra în pielea luiMatilde, o femeie normală, care lucrează într-o corporaţie până ce decide că vrea să devină killer profesionist.

„M-am mutat în SUA, am luat nişte lecţii de actorie, m-am logodit, am devenit mămică şi cred că a venit timpul să mă întorc la treabă. Am luat o pauză pe care am dedicat-o mie şi familiei mele şi în special băieţelului meu“, a declarat, ieri, Cream la Adevărul Live. Scenariul şi regia filmului sunt semnate de Kiki Vasilescu, iar coloana sonoră a fost realizată de Bobby Stoica (ex. Voltaj). Din distribuţie mai fac parte Vlad Corbeanu, Catalin Ciurdar, Robert Radoveanu, etc.

image

„Fată rea, în adevăratul sens al cuvântului, nu am fost niciodată, din contră, am avut o imagine cât se poate de cuminte pentru că nu m-am implicat niciodată în scandaluri, în certuri, mi-am menţinut o imagine curată, am apărut la televizor doar atunci când am avut ceva de spus pe plan profesional. Sunt o femeie independentă, pe picioarele mele şi cred că lucrul ăsta s-a simţit în personaj, pentru că şi Matilde îşi doreşte să fie o femeie independentă, este o femeie puternică, tocmai din acest motiv încearcă să aibă curaj pentru a depăşi propriile limite, însă, până la urmă îşi dă seama că e un pic mai sensibilă decât credea“, a adăugat Claudia legat de rolul ei din acest film.

image


Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg