De la Hollywood până pe tronul Marii Britanii. Ascensiunea spectaculoasă a lui Meghan Markle

17 mai, 2018
FotoJet (8) jpeg

Cenuşăreasa zilelor noastre se transformă, chiar sub ochii noştri, dintr-o actriţă hollywoodiană mediocră într-o adevărată prinţesă, după nunta ei cu Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Iar etapele prin care a trecut până acum Meghan sunt absolut impresionante!

Tensiuni rasiale şi familiale în copilărie

image

Fiica unei negrese din Los Angeles, Doria Ragland, şi a unui alb provenit din Pennsylvania, Thomas Wayne Markle, Rachel Meghan Markle – poreclită Bud sau Floare de către familie – are doi fraţi vitregi albi: Yvonne, adică Samantha, şi Tom Jr., care nu prea o înghit pe logodnica Prinţului Harry. Samantha a devenit foarte geloasă în momentul în care Meghan a intrat în casa lor, ceea ce, cum era şi aşteptat, a dat naştere unor conflicte nerezolvate nici măcar în ziua de azi.

Tatăl ei avea nişte reguli disciplinare cel puţin ciudate

image

Tom Jr. îşi aduce aminte de un moment petrecut în casa lor, care i-a rămas întipărit în memorie şi la maturitate. El şi prietenii lui s-au pus, într-o zi, să fumeze marijuana în sufragerie, în timp ce Meghan, copilul mai mic, se afla în camera ei. Când i-a văzut, Tom Sr. s-a prefăcut că se duce în camera copilului să îi schimbe scutecele fetiţei, dar s-a întors în sufragerie cu nişte scutece murdare. Spre uimirea tuturor, el s-a apucat tacticos să mănânce “murdăria” din scutec.

Tom Markle

De fapt, nu era murdar scutecul, ci avea budincă de ciocolată pe el. Aşa a considerat Thomas că îi va şoca pe tineri atât de tare, încât să nu le mai pese de marijuana. Metodă cel puţin ciudată de educare, nu credeţi?

Idolul ei din copilărie a fost chiar Prinţesa Diana!

image

Asta da coincidenţă! Sau, mă rog, plan bine pus în practică! Să idolatrizezi o Prinţesă în carne şi oase, cu care nu ai nimic în comun, după care să ajungi să te căsătoreşti chiar cu fiul ei şi să devii, astfel, parte din familia regală a idolului din copilărie!

image

Fosta actriţă hollywoodiană a fost distrusă de moartea prematură şi şocantă a Prinţesei Diana şi obişnuia să urmărească pe repeat caseta cu nunta lui Lady Di cu Prinţul Charles, împreună cu prietenele ei. Inspirată de regretata prinţesă, eleva Meghan a adunat haine şi jucării de la colegii ei, pe care le-a donat ulterior copiilor dezavantajaţi. Un coleg chiar a pus punctul pe i atunci: “Vrea să fie Prinţesa Diana 2.0!”

Implicată în politică de la o vârstă fragedă

image

Încă de pe la 10 ani, Meghan avea ca subiecte preferate de discuţie campaniile electorale şi măsurile guvernamentale americane. Impresionată de războiul din Golf, domnişoara Markle a călătorit, cu mama ei, în zone afectate de război, dar a şi iniţiat proteste anti-război pe proprietatea şcolii unde învăţa.

Şi-a dorit o carieră diplomatică

image

Şi-a început cariera actoricească devreme, având rolul principal în adaptarea How The Grinch Stole Christmas, în timp ce colega ei de şcoală Scarlett Johansson a trebuit să se mulţumească doar cu un “rol” în cor. Da, în timp ce-şi definitiva studiile Teatrale şi de Relaţii Internaţionale, Meghan a făcut practica la Ambasada din Bueno Aires şi chiar a dat un test de Foreign Service Officer, pe care, însă, nu l-a luat.    

Primul mariaj a fost un dezastru din cauza dorinţei ei de a-şi construi Brandul Meghan

Trevor Engelson, fostul soţ al lui Meghan

Markle şi Trevor Engelson s-au întâlnit pe vremea când erau amândoi la începutul carierei lor – ea, ca actriţă şi el ca producător de film. Trevor a fost inclus în Top 35 Hollywood Reporter, pe când Meghan se chinuia cu audiţiile unde era, de cele mai multe ori, refuzată. Tensiunea dintre cei doi foşti soţi a crescut simţitor mai ales atunci când Trevor n-a vrut să-i ofere soţiei lui un rol într-una dintre producţiile lui.

Ea şi-a încheiat căsnicia într-un mod nemilos

image

Cei doi iubiţi s-au căsătorit la scurt timp după ce Meghan a început să lucreze la serialul Suits, care presupunea ca ea să lucreze o bună parte din timp în Toronto. Mariajul lor s-a încheiat atât de brusc şi de brutal în momentul în care ea i-a trimis lui, prin poştă, vergheta şi inelul de logodnă. Un gest deloc romantic!

Harry a coregrafiat prima lor apariţie publică

La Invictus Games, în 2017

Toate privirile au fost asupra lor la Invictus Games, ceea ce n-a fost deloc un lucru rău, pentru că cei doi amorezi ne-au demosntrat ce sentimente frumoase îi unesc. Însă prima lor apariţie împreună în spaţiul public n-a venit fără emoţii. Ea a fost cea care a ales să poarte o cămaşă bărbătească Misha Nonoo, însă el i-a spus lui Meghan să aibă grijă la unele lucruri – să nu bea din sticla care i-a fost oferită (fotografiile nu ar fi fost reuşite!) şi să nu exagereze cu dovezile de afecţiune atât timp cât toate aparatele foto şi video erau îndreptate spre ei. Zis şi făcut!

A exersat ritualul servirii ceaiului înainte de-a o întâlni pe Regină

image

Întâlnirea cu bunica Prinţului Harry a fost un moment special în viaţa fostei actriţe! Ea a fost nevoită să exerseze întregul ritual de servire a ceaiului înainte de-a o întâlni pentru prima dată pe Regina Marii Britanii. Unde a învăţat tot ce a avut de făcut în vizita regală? La Rose Tree Cottage, o cafenea chic, care serveşte ceai tradiţional englezesc. Acolo a învăţat Meghan cum se ţine ceaşca şi farfurioara şi cum se bea ca o Lady.

Iar acesta este numai începutul!

image


Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg