De la homeless la viaţă de lux! Ce vedete au trăit, cândva, pe străzi?

19 februarie, 2016
hilary swank GettyImages 496870062 jpeg

Cele mai bune poveşti de succes încep cu eroul în sărăcie, în condiţii vitrege şi cu o ambiţie de neclintit. Sunt starurile de astăzi care trăiesc în case luxuriante, fără grija de mâine, dar care-şi au rădăcinile neuitate, căci cum poţi uita viaţa de copil vagabond, locuind dintr-un loc în altul ori chiar în maşină, de dragul supravieţuirii de pe o zi pe alta? Ei bine, următoarele vedete cunosc asperităţile vieţii unui om în toate detaliile.

Halle Berry

Actriţa a fost o rebelă de mică. La 21 de ani, a trăit în adăposturile pentru săracii de pe stradă, în timp ce încerca să aibă o carieră la Hollywood, în ciuda faptului că mama sa i-a interzis asta. Acum are în conturi 80 de milioane de dolari.

Halle Berry

Jennifer Lopez

Şi frumoasa cântăreaţă celebră a fost homeless pentru o vreme, când părinţii ei nu au fost de acord ca ea să urmeze o carieră în Cetatea Filmului. La 18 ani, a început să doarmă pe unde a apucat, pe la prieteni şi străini. Acum are o avere de 320 de milioane de dolari.

Salopeta cu care a cântat pe scena AMA

Hilary Swank

Părinţii actriţei au divorţat când ea avea doar 13 ani, mama sa hotărându-se să se mute în Los Angeles pentru ca ea să-şi urmeze vocaţia: actoria. O vreme, ambele au trăit în maşină şi au făcut rost de audiţii sunând de la telefoane publice cu taxă, pentru că nu-şi permiteau mai mult. Când au strâns destui bani, şi-au cumpărat un apartament. Azi, Hilary are 40 de milioane de dolari în conturi.

Hilary Swank

Jim Carrey

Povestea lor a apărut şi-n paginile revistei OK!, cât şi într-un articol anterior. Pe scurt, mama sa a fost grav bolnavă, motiv pentru care comediantul s-a lăsat de şcoală la 16 ani pentru a o îngriji. Curând după, familia sa a fost forţată să trăiască într-o dubiţă. Acum, starul are 150 milioane de dolari.

Jim Carrey

Sylvester Stallone

A fost evacuat din apartament şi forţat să devină vagabond pentru o scurtă vreme, ajungând să doarmă şi în staţiile de autobuz. Asta până când a dat de o propunere de casting pentru filmul pornografic din 1970, “The Party at Kitty and Stud’s”… cei 200 de dolari câştigaţi l-au ajutat să se redreseze. Şi iată, acum este premiat la marile trofee, cât şi unul dintre cei mai bogaţi actori, având 400 milioane de dolari.

Sylvester Stallone

Daniel Craig

Înainte să devină acest faimos James Bond, britanicul a trăit chiar ca homeless, dormind pe băncile din parcurile Londrei, în timp ce lupta să devină actor. Acum are în buzunare în jur de 95 milioane de dolari.

Daniel Craig

Foto Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg