De la Oana Zăvoranu la Ion Manole

22 august, 2011

Vara complică foarte mult imaginaţia şi aşa zbuciumată a oamenilor care îşi întreţin impresia că lucrează cu showbizul când se întâlnesc cu Sânziana Buruiană şi Daniela Crudu. Înţeleg că viaţa e stranie când ajung să publice imagini cu fătucile astea la plajă.

Vara complică foarte mult imaginaţia şi aşa zbuciumată a oamenilor care îşi întreţin impresia că lucrează cu showbizul când se întâlnesc cu Sânziana Buruiană şi Daniela Crudu. Înţeleg că viaţa e stranie când ajung să publice imagini cu fătucile astea la plajă. Sesizezi o ironie a sorţii şi vara pare ca iarna. Ele activând în câmpul muncii doar în costum de baie. Indiferent de anotimp. De la Buruiană şi Tonciu şi până la Drăguşanu, toate fătucile astea trăiesc pentru a se dezbrăca. E singurul sens pe care viaţa pare să-l aibă. Şi uneori se ceartă. De aceea intuiesc că spectaculos ar fi să le facă simultan. Să se dezbrace în timp ce se ceartă. Vara e o perioadă sinistră pentru cei care le promovează. E o inflaţie de vedete în costum de baie, în care gesticulaţia Danielei Crudu nu mai dezvoltă nicio trăsărire. Dar merge în continuare treaba cu Oana Zăvoranu. Media de scandaluri pe săptămână n-a avut de suferit. Chiar dacă e vară. Lumea e în concedii. Oana Zăvoranu nu duce lipsă, dar pare intrată într-o uşoară dezordine a isteriei publice. Era mai organizată înainte. Da se ceartă în continuare. Deci e bine.

Mai o nuntă în fotbal. Ba Grădinescu, ba Borcea. Mai un divorţ în politică. Mă uitam la Tăriceanu. De anul trecut tot ştiam că divorţează.Văd că s-a rezolvat. O scoatem la capăt cu ştirile. Îl avem pe veşnicul domn Manole. Nu judeci suferinţa omului. Nici măcar manifestarea ei. Da să te apuci tu să tragi promouri. Să te apuci tu să iei bani din suferinţa copilului tău. Acum văd că l-a băgat şi pe Ştefan Bănică. Nu că ar avea rost, dar cine ştie. De altfel mulţi dintre oamenii de mai sus n-au un rost. Şi d-aia tot gesticulează. Trăiesc în continuare din inerţia incapacităţii oamenilor care ar trebui să se ocupe de vedete, de-a se ocupa de vedete. Din indistincţia dintre vedete şi curiozităţi.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE