De la scandal, la nuntă. Marian Vanghelie s-a împăcat cu Oana Mizil şi a cerut-o de soţie

3 august, 2021
1 mizil si vanghelie jpg jpeg

Marian Vanghelie are metode foarte bune de convingere, întrucât a întors situaţia neclară şi ciudată de acum câteva zile în favoarea sa.

După ce publicaţiile scriau despre conflictul care a degenerat urât dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil, în loc de despărţire, avem de-a face nu doar cu o împăcare, ci chiar cu o promisiune de nuntă.

Într-un interviu exclusiv acordat Click.ro de la malul mării, Marian Vanghelie readuce pacea în famila sa: a închiriat un apartament şi îşi petrece alături de familie câteva zile frumoase la mare, în Mamaia.

stanga
dreapta
2 oana si marian jpg jpeg
1 mizil si vanghelie jpg jpeg

Alături de Oana şi fetiţa lor, fostul primar spune că se simte împlinit, că a venit chiar şi cu şoferul, întrucât el nu are permis auto, iar legat de scandalul cu certa şi bătaia, Vanghelie vrea să le facă uitate:

”M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă.

Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă", a mărturisit Marian Vanghelie pentru Click.

Foto: Facebook