De la ţinutele de doliu de la Londra, Carmen Iohannis a trecut la alb, în America

24 septembrie, 2022

De la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, cuplul Iohannis a zburat la New York şi San Francisco, unde s-a reîntâlnit cu familia Biden, cu ocazia reuniunii ONU.

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg

După sobrietatea momentelor din capitala Marii Britanii, unde toţi liderii lumii şi capetele încoronate de pe întreg globul s-au reunit la înmormântarea fostei suverane Elisabeta a II-a, preşedintele României şi soţia sa au zburat peste Ocean, la New York, unde Klaus Iohannis era aşteptat la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a ONU şi la summit-ul Global Food Security.

După aceste două întâlniri oficiale, unde au fost puse în discuţie cele mai arzătoare probleme ale politicii internaţionale, războiul din Ucraina şi criza alimentară, perechea prezidenţială a fost invitată să participe la recepţia tradiţională oferită de preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, şi de soţia acestuia, Jill Biden, în onoarea şefilor de delegaţii. Dacă la Londra era un dress-code de doliu foarte clar descris în invitaţia primită la funeraliile de stat, în America, doamna Iohannis a revenit la garderoba sa "light", cu rochii care lăsau vederii mult mai multă piele, cu sandalele ei preferate, precum şi albul, pe care îl iubeşte atât de mult.

Astfel, dacă pe Jill Biden am putut-o vedea purtând la recepţia de la New York o rochie strălucitoare de culoarea petrolului, cu mânecă lungă, Prima Doamnă a României a ales o rochie etui fără mâneci, cu o mică despicătură şi un fronseu în zona bustului.

Tot alb a purtat şi la întâlnirea cu membri comunităţii româneşti de la San Francisco, când cuplul Iohannis a punctat prima vizită a unor prezidenţiabili români pe Coasta de Vest. Ţinuta cu care a apărut Carmen Iohannis e o variantă a unui tipar îndrăgit de ea: o rochie în clini, cu decolteu pătrat şi mânecuţe cât să-i acopere umerii, mixată cu o pereche de sandale negre cu barete foarte subţiri.

FOTO: presidency.roRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg