De la Tom Cruise la Van Damme sau Dev Patel. Scene memorabile de dans din filme celebre

14 martie, 2017
van damme jpeg

Absolutul este celebrul film Dirty Dancing, în care i-am putut admira pe fantasticii Patrick Swayze şi Jennifer Grey, însă există şi numeroase alte producţii în care actorii ne-au arătat că se descurcă de minune pe ringul de dans. Îţi propunem să rememorezi câteva dintre cele mai iconice scene de dans, unele dintre ele cu nişte protagonişti la care nu te-aştepţi.

Emilio Estevez, Judd Nelson, Molly Ringwald, Ally Seedy

Dacă eşti un copil al anilor ’80, filmul acesta cu adolescenţi sigur va fi unul de referinţă. Este vorba despre producţia cult The Breakfast Club (1985), despre un grup de puşti care îşi petrec ziua împreună în sala de pedeapsă a liceului. Iar scena în care aceştia dau drumul la muzică şi dansează pe bănci este, şi astăzi, cât se poate de cool.

Tom Cruise

Un Tom Cruise puţin trecut de adolescenţă face valuri cu scena în care dansează singur în casă, într-o ţinută de scandal: cămaşă roz şi chiloţi tetra. Şi da, Tom are ceva mişcări bune, potenţate de acel microfon imporvizat. Totul se întâmplă în celebrul film Risky Business (1983).

Click pe următoarea!Jean-Claude Van Damme

Să-l vezi pe Jean-Claude Van Damme dansând nu este o imagine obişnuită, iar celebra scenă a dansului din la fel de celebrul film Kickboxer (1989) ne-a rămas adânc întipărită pe retină. Belgianul chiar se pricepe…

John Travolta 

Este clar. John Travolta este un bun danasator şi orice scenă de genul ăsta care îl implica este şi una memorabilă. Twistul alături de colega sa din Pulp Fiction (1994), Uma Thurman, rămâne în istoria cinematografiei drept una dintre scenele memorabile de dans.

Kevin Bacon

Nu ştim dacă actorul Kevin Bacon a folosit o dublură pentru scenele epice de dans din musicalul Footloose (1984), însă nouă ne place să credem că majoritatea mişcărilor i-au aparţinut. Scena de dans din finalul filmului este pur şi simplu memorabilă, atât datorită piesei care a devenit apoi hit, dar şi a energiei debordate de actori.

Dev Patel şi Freida Pinto

Un film a cărui acţiune este plasată în India nu ar fi complet fără o scenă de dans à la Bollywood. S-a întâmplat cu nominalizatul la Oscar Slumdog Millionaire, din 2009, iar actorii din rolurile principale, Dev Patel şi Freida Pinto, au reuşit să respecte de minune coregrafia celorlalţi dansatori indieni.

Julia Louis-Dreyfus

Şi chiar dacă în acest caz nu este vorba despre un film, ci despre un serial celebru, Seinfeld, nimeni nu poate uita faimoasa scenă în care Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) încearcă să danseze, oripilând audienţa. Asta deoarece bruneta chiar nu le are cu ritmul, iar mişcările care îi reuşesc par mai degrabă spasme. Dar scena este cât se poate de simpatică!Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg