De la una dintre cele mai frumoasei femei, la una îmbătrânită înainte de vreme. Ce s-a întâmplat cu Catherine Zeta-Jones?

28 iunie, 2017
catherine zeta jones hepta 2986823 jpg jpeg

Are 47 de ani şi este căsătorită cu unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood de aproape douăzeci de ani. Tot de atâta timp, Catherine Zeta-Jones se bucură de notorietate mondială, fiind adorată pentru rolurile sale din filme precum ”Masca lui Zorro (1998)” sau ”A little night music”.

Catherine Zeta, complet transformată

La fel de cunoscut este şi faptul că actriţa este una dintre cele mai sexy şi frumoase femei din Cetatea Filmului. Ultimele fotografii surprinse cu ea, însă, i-au alertat şi pe cei mai aprigi fani. Aceasta apare în nişte cadre surprinse de paparazzi vizibil îmbătrânită, nemachiată şi cu părul vopsit într-o nuanţă neflatantă. Ba mai mult, hainele purtate erau bătrânicioase şi nu o caracterizau deloc.

image image

Ei bine, fanii pot răsuflat uşuraţi! Fotografiile respective au fost surprinse pe platourile de filmare, unde Catherine Zeta-Jones joacă rolul ”Griselda Blanco”, cunoscuta traficantă de droguri din cartelul Medellin. De aici ţinuta bătrânicioasă şi transfoamarea inexplicabilă a actriţei. Abia aşteptăm, aşadar, s-o vedem pe soţia lui Michael Douglas în acest rol.

Va juca rolul unei traficante de droguri

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg