De neoprit! Jennifer Lopez s-a afișat în „rochia răzbunării” la premiera filmului lui Ben Affleck

8 septembrie, 2024

Telenovela Bennifer continuă! J.Lo a scos muniția stilistică și a făcut show la Festivalul de Film de la Toronto, de față cu cel mai bun prieten al fostului ei soț.

„Ia uite, Ben, ce ai pierdut!” pare să țipe această rochie purtată de J.Lo la Toronto.FOTO:Instagram
„Ia uite, Ben, ce ai pierdut!” pare să țipe această rochie purtată de J.Lo la Toronto.FOTO:Instagram

Chiar credeați că, odată cu depunerea actelor pentru divorț, povestea lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck se va încheia? Ar fi fost mult prea simplu, minimalist și deloc în stilul lui J.Lo!

Leoaica și-a scuturat bine coama și, deși nu vorbește, transmite prin toți porii că vrea să-și ia revanșa pentru toate acele momente jenante în care Ben a umilit-o în public, a înjosit-o ca femeie și i-a călcat în picioare mândria de star. Dar ce mai poate face acum, după ce a solicitat desfacerea căsniciei? Doar să-și adune toate armele stilistice și să se folosească de forța expunerii sale pentru a-i arăta lui Ben ce a pierdut.

Așa s-a născut și „rochia răzbunării”, despre care unele tabloide de peste Ocean s-au grăbit să titreze zilele trecute că n-ar avea nevoie, din simplul motiv că ea e J.Lo și-și știe foarte bine valoarea. Ei bine, ori a uitat o vreme cine e, în episoadele ei cele mai tensionate cu Ben, ori vrea să pună punctul pe ”J”, ca să ne reamintim cu toții - și în special Affleck - cine e ea, dar cert e că artista și-a revendicat locul cu noua ei apariție în public, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Toronto. Una statement, făcută în forță și fără prea multe vorbe.

A fost de-ajuns ca Tamara Ralph să găsească două bucăți de material argintiu, cu oglinzi aplicate, prinse între ele cu funde mari, din catifea neagră, pe lateral, ca să creeze un outfit memorabil, în care J.Lo să se poată mișca senzual și să-și expună părțile cele mai hot, de sus până jos. Totul accesorizat perfect cu sandale argintii cu platformă și un clutch argintiu, pentru un look în care J.Lo chiar părea de neoprit.

„Unstoppable” („De neoprit”) este și numele filmului care a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto, o producție pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat-o împreună și în care diva latino a primit și un rol secundar. Interesant e că, deși semnează acest film și era așteptat la Toronto, Ben Affleck nu și-a făcut apariția, în schimb a venit Matt Damon, și el producător al filmului și bun prieten al lui Ben, care a ajuns la premieră împreună cu soția sa, Luciana Barroso. Și, deși el nu e chiar prieten cu J.Lo, cei doi au părut foarte bine dispuși și chiar s-au pozat împreună pe covor cu actorii din distribuție.

Oricum ar fi, chiar dacă Ben Affleck a evitat o nouă întâlnire publică cu Lopez și a crezut că îi va da o nouă „palmă”, runda asta pare câștigată detașat de ea. Suntem curioși să vedem ce mai urmează.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg