De nerecunoscut! Iată cum arată acum Nelly Furtado!

16 septembrie, 2015
nelly jpeg

După o pauză destul de lungă din peisajul showbiz-ului, Nelly Furtado a revenit în atenţia presei după ce, marţi seara, şi-a făcut apariţia la Toronto Film Festival cu o nouă înfăţişare. Din păcate, ”imaginea cea nouă” nu prea ne-a încântat.

E adevărat că din anii 2000, pe când Nelly Furtado făcea furori în industria muzicală, au trecut ceva ani, însă se pare că ”acei ani” s-au depus fix pe coapsele artistei.

image

Purtând o rochie florală, care urma linia corpului, artistei i-a fost destul de greu să mascheze acele kilograme bune, câştigate în tot acest timp în care n-am mai văzut-o pe micile ecrane.

image

Şi la capitolul hairstyle artista canadiană a făcut schimbări. Aceasta pare să fi renunţat la pletele lungi, în favoarea unei tunsori scurte, care, zicem noi, o cam îmbătrâneşte.

image

Totuşi artista în vârstă de 36 de ani părea destul de încântată de apariţia ei la festivalul de film de la Toronto, pozând la panou şi zâmbindu-le tuturor fotografilor de ocazie.

N-am putut să nu observăm că pe degete nu purta verigheta, deşi în 2008 s-a căsătorit cu Demacio Castellon, să fie un semn că lucrurile nu stau chiar bine între cei doi?

Amintim că Nelly Furtado are o fiică de 12 ani, pe nume Nevis Chetan, ce a rezultat din relaţia cântăreţei cu Jasper Gahunia.

Sursa foto: Getty Images / TwitterRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg