De Niro, sfătuit să-și facă vasectomie, după ce a devenit tată la 79 ani: ”Este un gest iresponsabil!”

11 mai, 2023

O prezentatoare TV australiană este foarte vehementă în ceea ce-l privește pe actorul Robert De Niro și cel mai recent statut al său, de tătic la 79 de ani.

robert de niro afectat de coronavirus jpeg

Dacă unora poate li se pare amuzant și l-au felicitat pe actor că ”încă mai poate”, prezentatoarea TV australiană este cât se poate de revoltată și îl îndeamnă pe Robert De Niro să-și facă o vasectomie, drept „cadou de Ziua Tatălui”.

Recent, actorul a anunțat că i-a venit pe lume al șaptelea copil.

Într-un articol pentru 9Honey, Shelly Horton, personalitate media cunoscută în Australia, este revoltată de decizia celebrului actor de a deveni tată la 79 de ani, o vârstă dedicată pensionării, nu creșterii copiilor. Shelly Horton cataloghează gestul drept un act iresponsabil întâlnit din ce în ce mai mult printre pensionari, uitând sau ignorând o evidență: mai au de trăit foarte puțin, iar în urma lor un copil va crește fără tată, lăsat exclusiv în grija mamei. Mulți oameni uită cât de importantă este educația timpurie a copiilor și nevoia lor de a-i avea pe ambii părinți alături.

Iubita lui De Niro este Tiffany Chen, în vârstă de 45 de ani. Cu toate acestea, nimeni nu a făcut anunțul oficial că mama copilului este aceasta. Dar ea a fost fotografiată în compania actorului în ultimele luni, când era însărcinată.

„Este iresponsabil să faci copii la această vârstă, mai ales când te gândești că acel copil va crește fără îndoială fără tată cea mai mare parte a vieții sale”, a scris Horton, potrivit Daily Mail.

Poate că unii justifică decizia spunând că femeile mai tinere nu ar trebui să-și nege rolul de mamă, dacă au o relație cu bărbați în vârstă. Însă Shelly Horton atenționează: ”Este bine să te gândești îndelung la consecințele deciziei tale.”

”Este greu să-ți crești copilul singură.”, a mai spus jurnalista. Robert De Niro poate că va furniza suportul financiar, însă nu-l va putea oferi și pe cel emoțional, care este atât de important pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Femeia în vârstă de 50 de ani a mai subliniat un aspect important: copilul va suferi o traumă majoră, căci va pierde tatăl la o vârstă fragedă.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg