De pe podium pe marele ecran. Modele care au devenit actriţe de succes!

10 martie, 2017
La actriz estadounidense Halle Berry posa para la colecci—n Oto–o Invierno 2012 de su debut como dise–adora de calzado con la firma "5th Avenue"  jpeg

OK, frumuseţea le-a ajutat enorm atunci când au câştigat primul lor casting la Hollywood. Însă nu numai fizicul lor desăvârşit le-a menţinut în Cetatea Filmului ca unele dintre cele mai cunoscute actriţe din prezent!

Halle Berry

image

La cât de bine arată la cei peste 50 de ani cât are acum, nu-i nicio surpriză pentru nimeni că, în tinereţea ei, şi-a exploatat cum s-a priceput mai bine frumuseţea. Astfel, Halle a făcut primii paşi în showbiz-ul american ca model, pozând pentru anumite campanii publicitare şi publicaţii de fashion. Dar a apelat la modeling din necesitate. Avea nevoie de bani pentru a se întreţine în timp ce-şi făcea studiile şi, mai mult de-atât, a folosit acest job ca pe o evadare din sânul familiei care-i cauza destule bătăi de cap la acea vreme. S-a înscris, astfel, la competiţii de frumuseţe din amuzament, dar, câştigându-le, a început să beneficieze de atenţie mărită din partea presei. Atunci şi-a pus problema, pentru prima dată în viaţa ei, dacă n-ar fi o idee bună să se facă actriţă. Zis şi făcut!

Freida Pinto

image

Vedeta dinSlumdog Millionaire” şi-a dorit din totdeauna să devină actriţă. Născută în Mumbai, îi admira de la distanţă pe toţi actorii de la Bollywood, astfel încât a început încă de la 5 ani să facă tot ce-i stătea în putinţă pentru a ajunge în faţa camerei de luat vederi. A colaborat, timp de 2 ani şi jumătate, cu Elite Model Management India, fiind imaginea unor numeroase branduri. În tot acest timp, nu a uitat de prima sa pasiune, actoria. Mergea la audiţii de fiecare dată când auzea de ele. Nu a câştigat niciun rol până când a fost aleasă ea şi alte şase fete să dea probe pentru “Slumdog Millionaire”. După luni întregi de alte şi alte teste, ea a fost cea care a câştigat rolul care i-a adus notorietatea la Hollywood.  

Charlize Theron

image

În adolescenţă, visa să devină dansatoare. Dar, la 16 ani, a câştigat un contract de modeling şi a considerat a fi o oportunitate prea bună pentru a fi ratată. S-a mutat, aşadar, în Italia, unde a început să devină un nume cunoscut în întreaga Europă. Apoi s-a relocat, în SUA de data aceasta, unde a continuat să lucreze ca model, dar s-a antrenat, de asemenea, la dans. Şi era cât pe ce să-şi vadă visul cu ochii când a suferit o accidentare la genunchi, care a pus capăt unei cariere ca dansatoare. Dar o uşă se închide şi alta se deschide, nu-i aşa?

Kate Upton

image

Caii şi echitaţia au fost preocupările ei în copilărie, însă, într-o bună zi, s-a decis să dea o şansă modeling-ului. Astfel, a mers la un casting şi a fost angajată pe loc. Drept urmare, s-a mutat la New York şi cariera ei ca model a cunoscut o ascendenţă extraordinară din acel moment. De când a devenit un nume cunoscut în modeling, a fost votată neîncetat una dintre Cele mai sexy modele din lume. Iar Hollywoodul nu a rămas nici el nepăsător. I-a oferit, de asemenea, o şansă uriaşă să se lanseze ca actriţă.

Cameron Diaz

image

A apărut într-o groază de blockbustere din 1994, de când şi-a făcut debutul la Hollywood. Este talentată, nu numai frumoasă, şi acest lucru a recomandat-o pentru anumite roluri pe care le-a interpretat cu brio. Pe când avea 20 şi ceva de ani, nu avea studii sau experienţă ca actriţă, ci numai un chip drăguţ, un trup superb şi o reputaţie de sex simbol în toată puterea cuvântului, provenită din modeling. Iar acest pachet întreg este mai mult decât şi-ar putea dori orice regizor şi producător hollywoodian de la cea care interpretează un rol principal.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg