De râsul lumii

6 ianuarie, 2012
kate middleton si prince william 118450476 jpeg

Vreme de 12 luni, vedetele au făcut show, voluntar sau involuntar. Am selectat câteva dintre cele mai amuzante fotografii din 2011.

Vreme de 12 luni, vedetele au făcut show, voluntar sau involuntar. Am selectat câteva dintre cele mai amuzante fotografii din 2011.

David Beckham

Ironică imagine, surprinsă la un meci al echipei L.A. Galaxy, în primăvară, cam în perioada când circulau zvonurile despre o damă de companie la care Becks ar fi marcat. Micuţa Harper, fetiţa adusă pe lume de soţia lui, a reuşit însă să şteargă orice amintire urâtă.

Sean Penn

E greu să fii femeie! Actorul a aflat-o pe pielea lui. Aflat aici pe platourile de filmare din Dublin a peliculei „ This Must Be the Place”, Sean ne-a furnizat cea mai funny fotografie a anului.

Heidi Klum

A avut cel mai tare costum de Halloween din acest an. Şi-o fi umflat ea însă muşchii la bliţuri şi s-o fi strâmbat dar şi în 2011 a fost în topul celor mai frumoase femei de pe Planetă.

Rona Hartner & Kate Middleton

image

Ele s-au bătut anul acesta la categoria „Fustele sus”. Rona a făcut-o însă intenţionat, la Festivalul de Film de la Veneţia. Pe când Ducesa de Cambridge a fost vitima unei rafale de vânt, în timpul unei întâlniri cu soldaţii canadieni, de ziua naţională a Ţării Arţarului. Noi n-am ieşit bine deloc din această confruntare...

Justin Timberlake & Mila Kunis

Gesturile lor ne-au lăsat cu gura căscată. S-a întâmplat în iunie, la MTV Movie Awards. Şi lumea a vuit că Mila şi Justin se iubesc cu foc. Dar Timberlake a sfârşit anul tot alături de Jessica Biel. Cui nu i-a plăcut pe ce-a pus mâna, că nu ne e clar?!

Prinţul Harry

Au fost cele mai spectaculoase imagini cu Prinţul Harry din acest an, surprinse în aprilie, în timpul expediţiei lui la Polul Nord. Celelalte poze care-au urmat, cu nobilul roşcovan petrecând alături de diverse domnişoare, se datorează de fapt acestor brave fotografii.

Foto: guliver/wireimage/getty images/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg