De ziua lui, copiii lui Michael Schumacher au postat câteva fotografii de arhivă

4 ianuarie, 2023

La zece ani de la cumplitul accident care l-a imobilizat complet, fostul mare pilot de Formula 1 este onorat cu câteva instantanee retrospective, la a 54-a sa aniversare.

familia lui Michael Schumacher   Instagram (7) jpg

Chiar dacă starea sănătăţii sale este incertă, iar condiţia sa post-accident la schi pare ireversibilă, Michael Schumacher este, în continuare, iubit şi susţinut de familia sa. Iar ziua în care acesta a împlinit vârsta de 54 de ani, chiar imobilizat complet la pat şi cu reflexe minime, nu-i face pe soţia lui, Corinna Schumacher, şi pe copiii săi să-l stimeze mai puţin. Drept dovadă, atât Mick Schumacher, cât şi Gina-Maria Schumacher au postat, cu această ocazie, nişte fotografii din albumul de familie.

Pilot de curse întocmai ca celebrul său tată, Mick Schumacher, în vârstă de 23 de ani, a postat o fotografie retrospectivă cu el și tatăl său împreună, alături de un mesaj emoționant: "La mulți ani pentru cel mai bun tată din toate timpurile. Te iubesc!". Postarea lui Nick a bifat peste 8000.000 de aprecieri și peste 5.000 de comentarii.

familia lui Michael Schumacher, fiul Mick Schumacher   Instagram (5) jpg

Echipa Mercedes F1 și schiorul american de schi alpin Lindsey Vonn au răspuns, de asemenea, la postare.

Între timp, sora sa, Gina-Maria Schumacher, a distribuit și ea pe Instagram un instantaneu în care apare împreună cu tatăl său. "La mulți ani, tata. Înapoi la vremurile noastre de karting! #keepfighting", a notat ea în dreptul imaginii.

familia lui Michael Schumacher, fiica Gina Maria   Instagram (9) jpg

Postările emoționante de pe rețelele de socializare vin după ce Mick le-a arătat fanilor internauţi o fotografie de familie în care zâmbește în fața aparatului foto alături de mama sa, Corinna, și de sora sa, Gina-Maria.

Mulți fani sunt disperați să afle despre starea marelui Michael Schumacher, dacă poate vorbi, mânca și merge independent.

Michael Schumacher este unul dintre cei mai de succes piloți de Formula 1 din toate timpurile, după ce a cucerit șapte titluri în cariera sa (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). La acestea se adaugă 71 de tururi rapide și 155 de podiumuri. Cu toate acestea, el nu a mai fost văzut în public de când a suferit răni grave la cap într-un accident de schi în 2013.

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg