Debra Messing, trezită în teroare! Imagine de coşmar cu apartamentul actriţei

16 martie, 2017
debra messing jpeg

O noapte pe care n-o va uita prea curând! Vorbim despre cea în care s-a trezit într-un zgomot infernal produs de geamurile care, pur şi simplu, au explodat la câţiva metri de ea şi de copilul ei!

Debra Messing s-a trezit la 3 cu geamurile casei explodate

Debra Messing le-a povestit fanilor internauţi de pe contul de Instagram că a avut o noapte de coşmar după ce apartamentul vecinului ei a luat foc, iar geamurile casei ei au explodat, pur şi simplu.

Actriţa se afla în locuinţa sa din New York când apartamentul vecinului a fost cuprins de flăcări, iar acestea s-au extins şi la apartamentul ei. Din fericire, pompierii s-au prezentat la faţa locului în timp util şi-au putut interveni înainte să se-ntâmple vreo tragedie.

Fotografia postată de Debra Messing

Debra le-a mulţumit, pe această cale, pompierilor care şi-au riscat viaţa şi-au intervenit pentru a stinge focul. ”Curajoşii pompieri în apartamentul meu, luptându-se cu focul care s-a extins de la apartamentul vecin. 3:30 dimineaţa”, este mesajul de mulţumire pe care l-a postat aceasta pe Instagram.

Tot în această postare din mediul online, actriţa de 48 de ani a mărturisit că experienţa a fost traumatizantă: ”A fost teribil! Geamurile au explodat. Slavă Domnului că totul e bine. Şi mulţumesc acestor pompieri pentru curajul lor”.

Familia actriţei.

La puţin timp după ce a postat acest mesaj, fanii i-au lăsat nenumărate mesaje de încurajare. ”Mă bucur că tu şi familia ta sunteţi bine”, ”Sunt sigură că a fost înspăimântător şi şocant, mai ales că s-a întâmplat în miezul nopţii”, ”Mă bucur că nimeni n-a fost rănit”, au fost doar câteva dintre mesajele din online.

foto: Instagram / arhivă onlineRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg