Deces misterios la Londra

8 decembrie, 2012
rtr3b9ov jpeg

Asistenta medicală care a dat informaţii despre sarcina Ducesei Catherine a fost găsită fără viaţă. Să fie vorba despre o sinucidere sau de o moarte comandată?

Asistenta medicală care a dat informaţii despre sarcina Ducesei Catherine a fost găsită fără viaţă. Să fie vorba despre o sinucidere sau de o moarte comandată?

Jacintha Saldanha, asistenta medicală de la spitalul King Edward al VII-lea, unde a fost internată ducesa Catherine, a fost găsită decedată ieri, în locuinţa sa din centrul Londrei.

Din primele cercet─âri ale poli┼úiei, ar fi vorba despre o sinucidere. Dar care s─â fi fost motivul pentru care Jacintha s─â-┼či fi luat via┼úa?

Ei bine, se pare c─â asistenta a c─âzut victim─â unei farse radiofonice pus─â la cale de doi jurnali┼čti australieni, care au sunat-o ┼či au pretins c─â sunt Regina Elisabeta a II-a ┼či Prin┼úul Charles ┼či c─â doresc s─â afle detalii despre sarcina Ducesei. F─âr─â s─â b─ânuiasc─â c─â i s-a ├«ntins o curs─â, femeia a dat informa┼úii confiden┼úiale ├«n direct.

Ulterior, aceasta a fost g─âsit─â f─âr─â via┼ú─â. ┼×i, ├«n timp ce exist─â probe care s─â sus┼úin─â suicidul, exist─â ┼či voci care suspecteaz─â c─â la mijloc ar putea fi vorba despre o m├ón─â criminal─â.

Cert e c─â Scotland Yard desf─â┼čoar─â o anchet─â ├«n acest sens, iar fo┼čtii s─âi colegi regret─â dispari┼úia Jacinthei ┼či spun despre ea c─â ÔÇ×lucra la spitalul King George VII de peste patru ani. Era o asistent─â excelent─â, foarte respectat─â ┼či ├«ndr─âgit─â.ÔÇť

Ducesa de Cambridge a fost internat─â luni, din cauza unei forme severe de gre┼úuri matinale, ┼či a fost externat─â joi.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg