Deces neaşteptat la Hollywood: Ray Liotta a murit ca regii, în somn

27 mai, 2022
Ray Liotta a murit (1) jpg

Starul din „Goodfellas” se afla în Republica Dominicană, unde turna noul său film,  "Dangerous Waters".

Se spune despre cei cu sânge albastru că ar avea parte de-o moarte mai uşoară, în somn. Ei bine, poate că nu era de spiţă nobilă, dar cu siguranţă Ray Liotta era unul din "principii" Cetăţii Filmului. Şi, la cei 67 de ani ai săi, ar mai fi avut câteva filme de produs, câţiva eroi de conturat, câteva poveşti de adunat.

Din păcate, cu puţin înainte de a-şi continua povestea personală cu Jacy Nittolo, cu care era logodit şi urma să se căsătorească, firul vieţii lui s-a rupt brusc, în timp ce se odihnea în camera sa de hotel din Republica Dominicană, unde turna un nou film de acţiune, intitulat "Dangerous Waters". În plus, tocmai finalizase lucrul la "El Tonto" şi "Cocaine Bear" și urma să joace în "The Substance", alături de Demi Moore și Margaret Qualley.

După anunţul morţii sale, cineva a lăsat un trandafir în poarta casei sale din Pacific Palisades...

Ray Liotta a murit (4) jpg
Ray Liotta a murit (5) jpg

Actorul revenise în prim-plan, odată cu prequel-ul "Clanul Soprano", "The Many Saints of Newark" (2021) şi "No Sudden Move"(2021). În 2019 l-am văzut în "A Marriage Story", film care a primit un premiu Oscar în 2020 şi 5 nominalizări.

Cariera cinematografică a lui Liotta s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă aclamata sa interpretare în „Goodfellas”, Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum „Something Wild” și „Field of Dreams”. A mai apărut şi în "Hannibal" în 2002, dar şi în "Blow" alături de Johnny Depp în acelaşi an. Nu s-a ferit nici de seriale, având un rol important în "Shades of Blue" între 2016 şi 2018. A mai fost apreciat în filmele "Identity" (2003), "John Q" (2002) şi "Observe and Report" (2009).

Abandonat la naștere

Născut în New Jersey, la 18 decembrie 1954, Raymond Allen Liotta a fost adoptat la vârsta de șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat. Sora lui, Linda, a fost la rândul său adoptată.

În anii 2000 a a fost curios să-şi descopere originile, angajând un detectiv particular, care a aflat că avea origini scoţiene, că avea o soră biologică, un frate vitreg şi alte 5 surori vitrege biologice.

A crescut în New Jersey, înainte de a se muta la New York, iar apoi s-a stabilit în Los Angeles, pentru a urma o carieră de actor.

Primul său rol a fost cel din "The Lonely Lady", în 1983.

Adevărata sa descoperire a venit în 1986, în "Something Wild", pentru care Liotta a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”.

Implicarea sa în filmele cu mafia italiană i-au adus şi probleme, precum momentul când a primit un cap de cal prin poştă de la familia Sinatra. 



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg