Deces neaşteptat la Hollywood: Ray Liotta a murit ca regii, în somn

27 mai, 2022
Ray Liotta a murit (1) jpg

Starul din „Goodfellas” se afla în Republica Dominicană, unde turna noul său film,  "Dangerous Waters".

Se spune despre cei cu sânge albastru că ar avea parte de-o moarte mai uşoară, în somn. Ei bine, poate că nu era de spiţă nobilă, dar cu siguranţă Ray Liotta era unul din "principii" Cetăţii Filmului. Şi, la cei 67 de ani ai săi, ar mai fi avut câteva filme de produs, câţiva eroi de conturat, câteva poveşti de adunat.

Din păcate, cu puţin înainte de a-şi continua povestea personală cu Jacy Nittolo, cu care era logodit şi urma să se căsătorească, firul vieţii lui s-a rupt brusc, în timp ce se odihnea în camera sa de hotel din Republica Dominicană, unde turna un nou film de acţiune, intitulat "Dangerous Waters". În plus, tocmai finalizase lucrul la "El Tonto" şi "Cocaine Bear" și urma să joace în "The Substance", alături de Demi Moore și Margaret Qualley.

După anunţul morţii sale, cineva a lăsat un trandafir în poarta casei sale din Pacific Palisades...

Ray Liotta a murit (4) jpg
Ray Liotta a murit (5) jpg

Actorul revenise în prim-plan, odată cu prequel-ul "Clanul Soprano", "The Many Saints of Newark" (2021) şi "No Sudden Move"(2021). În 2019 l-am văzut în "A Marriage Story", film care a primit un premiu Oscar în 2020 şi 5 nominalizări.

Cariera cinematografică a lui Liotta s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă aclamata sa interpretare în „Goodfellas”, Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum „Something Wild” și „Field of Dreams”. A mai apărut şi în "Hannibal" în 2002, dar şi în "Blow" alături de Johnny Depp în acelaşi an. Nu s-a ferit nici de seriale, având un rol important în "Shades of Blue" între 2016 şi 2018. A mai fost apreciat în filmele "Identity" (2003), "John Q" (2002) şi "Observe and Report" (2009).

Abandonat la naștere

Născut în New Jersey, la 18 decembrie 1954, Raymond Allen Liotta a fost adoptat la vârsta de șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat. Sora lui, Linda, a fost la rândul său adoptată.

În anii 2000 a a fost curios să-şi descopere originile, angajând un detectiv particular, care a aflat că avea origini scoţiene, că avea o soră biologică, un frate vitreg şi alte 5 surori vitrege biologice.

A crescut în New Jersey, înainte de a se muta la New York, iar apoi s-a stabilit în Los Angeles, pentru a urma o carieră de actor.

Primul său rol a fost cel din "The Lonely Lady", în 1983.

Adevărata sa descoperire a venit în 1986, în "Something Wild", pentru care Liotta a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”.

Implicarea sa în filmele cu mafia italiană i-au adus şi probleme, precum momentul când a primit un cap de cal prin poştă de la familia Sinatra. 



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg