Decesul neaşteptat al lui Brittany Murphy, amănunte incredibile ies la iveală! Un nou documentar tulburător: ”Avea dureri mari, înainte de moartea sa misterioasă”

7 octombrie, 2021
11 brittany murphy si simon monjack 2 jpg jpeg

Adevăruri ascunse despre decesul lui Brittany Murphy. Declaraţii tulburătoare într-un nou documentar dedicat regretatei actriţe.

Un nou documentar despre moartea neaşteptată a lui Brittany Murphy şi relaţia sa ciudată cu soţul său, care a murit şi el la scurt timp.

Simon Monjack se pare că ar fi avut o influenţă nefastă în destinul actriţei, iar noul documentar îl descrie pe acesta ca fiind un ”tulburat”. Moartea misterioasă a lui Brittany Murphy din 2009 va fi dezbătută din nou în materialul ”Ce s-a întâmplat, Brittany Murphy?” care va fi difuzat pe HBO Max. Noi detalii vor apărea legate de moartea neaşteptată şi bruscă a starului din ”Clueless”.

stanga
dreapta
2 brittany murphy si simon monjack 2 jpg jpeg
3 brittany murphy si simon monjack 1 jpg jpeg
4 brittany murphy si simon monjack jpg jpeg
5 brittany murphy jpg jpeg
6 profimedia 0538660879 jpg jpeg
7 profimedia 0538661123 jpg jpeg
8 profimedia 0538661046 jpg jpeg
9 murphy jpg jpeg

Potrivit revistei People, documentarul va detalia relaţia cu soţul său, răposatul Simon Monjack.

Murphy s-a stins fulgerător, în decembrie 2009, la vârsta de 32 de ani, în urma unei combinaţii de pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente. Monjack a decedat şi el cinci luni mai târziu, la vârsta de 40 de ani, în aceleaşi condiţii.

Makeup artistul actriţei, Trista Jordan, are o intervenţie în documentar, în care vorbeşte despre Brittany Murphy. O descrie pe aceasta ca pe o persoană foarte tristă: ”Nu era în apele ei. Avea dureri mari. Uneori, nu se putea ţine pe picioare, se clătina.”

Nici despre soţul său nu s-au aflat lucruri îmbucurătoare. Potrivit regizoarei Cynthia Hill, care l-a cercetat amănunţit pe bărbat, iată care au fost concluziile: ”Era un tip tulburat, un escroc, care păcălea oamenii, iar Brittany a fost una dintre ultimele sale victime”, scrie revista People. ”Avea un şablon comportamental, pe care l-am depistat”, a spus Hill sursei citate.

Documentarul în memoria simpaticei actriţe se anunţă incendiar, cu amănunte care vor schimba tot ceea ce s-a ştiut despre moartea năprasnică a îndrăgitei vedete.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg