Decizia controversată luată de Khloe Kardashian. Ce va face imediat după naştere!

26 februarie, 2018
khloe kardashian png

Este gravidă cu primul său copil cu iubitul Tristan Thompson şi în luna a 8-a de sarcină, Khloe Kardashian face dezvăluiri uluitoare cu privire la momentul venirii pe lume a copilului său. Când şi unde îşi va aduce pe lume bebeluşul şi mai ales ce are de gând să facă imediat după ce va deveni mamă, a mărturisit totul într-un nou episod Keeping Up With The Kardashians.

image

În episodul de duminică, Khloe a spus exact ce planuri are, iar mâncatul placentei face parte din plan. Diva în vârstă de 33 de ani îşi va aduce copilul pe lume în luna aprilie şi se declară extrem de fericită, la fel şi partenerul său, jucătorul de bascket Tristan Thompson (26): "El este atât de fericit şi entuziasmat ... face ca totul să fie mai distractiv", a spus ea, mărturisind că nu simte nevoia să se căsătorească. Khloe a dezvăluit că îşi va aduce copilul pe lume în Cleveland şi apoi va mânca placenta la fel cum a făcut şi sora sa, Kim.

image

"O să îmi mănânc placenta sub formă de capsule", a spus Khloe.  Kim îşi aduce aminte că a ales "aroma de struguri" pentru a-şi ingera propria placentă. De altfel, este o nouă modă mâncatul placentei şi, dacă unora li se pare o excentricitate, se pare că astfel de procedeu are loc şi în România. Mai mult, specialiştii confirmă că mâncatul placentei vine şi cu beneficii pentru mamă pentru că îi dau un plus de energie după naştere, creşte cantitatea de lapte matern, creşte imunitatea şi scade riscul instalării despresiei postpartum, datorită faptului că echilibrează nivelurile hormonale. Totuşi, chiar dacă Khloe apelează la această metodă, mâncatul placentei sub forme de capsule după naştere, nimeni nu-i garantează că se va simţi mai bine după ce va face asta şi tot rămâne un subiect controversat pentru o mulţime de femei care urmează să devină mame.

Foto: Arhiva OK!, Keeping Up With The KardashianSRecente pe Ok! Magazine

1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness