Decizia luată de Bodo şi soţia sa după ce artistul a suferit un infarct: "Începând de azi, mergem pe un drum nou"

8 iunie, 2020
6 bodo de la proconsul si sotia 2 jpg jpeg

Bodo de la Proconsul şi soţia sa au luat o decizie radicală la aproximativ trei săptămâni de când artistul a suferit un infarct. Toată familia sa a fost de acord!

Cu sănătatea nu este de glumă, după cum povesteşte chiar artistul care a trecut prin momente dificile. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a suferit un infarct în urmă cu trei săptămâni. Nu şi-a dat seama şi a continuat activităţile pe care le făcea în mod normal. Ulterior, starea lui s-a agravat, a rugat-o pe soţie să îl ducă la spital. Medicii l-au operat, i-au montat trei stenturi la inima şi imediat a renunţat la fumat. Acum se simte mai bine!

Au luat însă o decizie radicală! Au părăsit Bucureştiul şi s-au mutat într-o comună din Argeş. I-au luat şi pe copiii lor cu ei, un băieţel de 8 ani şi unul de 7. Soţia artistului, Loredana, a făcut anunţul în mediul online: 

"Începând de azi, împreună cu Bodo şi copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din Bucureşti la ţară. Suntem entuziasmaţi, bucuroşi, liniştiţi, încredinţaţi că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem şi 11 ani de când suntem căsătoriţi. Azi suntem sănătoşi în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării şi îngăduinţelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobreşti, jud. Argeş", a scris soţia lui Bodo pe Facebook.

Cântăreţul îşi va continua cariera ca şi până acum, nu renunţă la scenă. 

Ce familie frumoasă are Bodo de la Proconsul. E fericit alături de cei doi copii adoptaţi şi de soţie

Bodo de la Proconsul, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, este foarte discret când vine vorba despre viaţa personală. Rar vorbeşte despre soţie şi copii. Dar iată ce familie frumoasă are acesta, iată cu cine se distrează în afara scenei! De fiecare dată când a apărut la TV, Bodo de la Proconsul a vorbit despre proiectele muzicale în care a fost implicat sau pe care urma să le demareze. Mulţi dintre fanii săi nu ştiu ce familie frumoasă şi-a clădit, mai ales că este un tată de nota 10. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, este căsătorit de aproximativ 10 ani de zile cu soţia sa, Loredana.

Cei doi au surprins în urmă cu câţiva ani când au anunţat că au adoptat doi copii. Este vorba despre Daniel şi Filip pe care i-au găsit într-un centru de plasament. Cei doi sunt fraţi şi au fost adoptaţi de Bodo şi de soţia Loredana când unul avea nouă luni, iar cel mai mare un an şi zece luni. În prezent copiii adoptaţi au şapte, respectiv opt ani, iar artistul este de părere ca a fost cea mai bună alegere pe care o putea face în viaţă.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg