Decizia luată de Simona Halep în privinţa vaccinului

11 ianuarie, 2021
1 halep jpg jpeg

S-a confruntat cu coronavirusul, iar acum vrea să se simtă în siguranţă. De aceea, Simona Halep a decis să se vaccineze.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, spune Simona Halep'

În luna octombrie, marea sportivă a fost diagnosticată cu coronavirus şi a stat 10 zile în izolare. După ce a depăşit perioada critică, Simona Halep recunoaştea că simptomele cu care s-a luptat nu au fost tocmai uşoare.

"După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult. Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul", declara Halep la Digisport.   

Acum, Halep a intrat deja în pregătirile pentru competiţia Australian Open.Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu