Decizia surprinzătoare a judecătorilor în cazul embrionilor congelaţi ai Sofiei Vergara şi ai fostului iubit, Nick Loeb

28 august, 2017
71st Annual Golden Globe Awards   Arrivals jpeg

După mai bine de doi ani de litigii şi o bătălie juridică care a început în 2014, un judecător din Louisiana a respins procesul intentat Sofiei Vergara de către fostul său logodnic, Nick Loeb. Fostul cuplu a ajuns la cuţite după ce Nick a dat-o în judecată pe frumoasa actriţă din "Modern Family",  pentru a decise soarta embrionilor pe care i-au îngheţat împreună pentru fertilizarea în vitro, pe vremea când încă formau un cuplu.

Momentan, ea este câştigătoarea cazului.

Potrivit TMZ, se pare că până acum Vergara este câştigătoare, după ce judecătorul a indicat că instanţa din Louisiana nu are competenţă asupra cetăţenilor care nu sunt rezidenţi ai statului, referindu-se astfel la embrionii pentru care se duce această luptă. Finalul acestui proces stă în mâninile lui Nick Loeb, care, dacă va vrea să continue lupta, ar trebui să depună o plângere în California, unde locuiesc în prezent, atât el, cât şi Vergara.

În 2015, Loeb insista că îşi doreşte să fie tată şi că era dispus să renunţe la orice responsabilitate financiară din partea actriţei. "Am creat acesşti doi embrioni de sex feminin cu scopul de a avea nişte copii, nu pentru a-i nimici, pentru că am visat mereu să fiu tată. M-am oferit anterior să renunţ la orice responsabilitate maternală sau financiară din partea fostei mele. Când un om vrea să devină tată şi nu doreşte să impună nicio obligaţie celeilalte părţi, ar trebui să aibă acel drept corespunzător", spunea Nick la acel moment.

Nick Loeb vrea să folosească embrionii congelaţi ai Sofiei Vergara pentru a deveni tată.

Cu toate acestea, Vergara a vrut să se facă foarte clară în acelaşi an, într-o declraţaie pentru US Weekly. Prin intermediul avocatului său, a spus că este în regulă să-şi lase embrionii la clinica de fertilizare, deoarece nu doreşte să aibă copii cu Loeb. "Vergara, care a trecut peste relaţia cu Loeb, este de acord să lase embrionii îngheţaţi pe termen nelimitat, deoarece nu doreşte să aibă copii cu fostul ei, ceea ce ar trebui să fie uşor de înţeles în aceste circumstanţe".

După ce încercarea lui Loeb de a obţine custodia exclusivă a embrionilor a fost respinsă în decembrie, el a depus o plângere în Louisiana folosindu-se de legile statului de drept. Intenţionează să folosească embrionii pentru o mamă surogat şi deja îşi făcuse planuri cu ei. Până în acest moment, Loeb nu s-a pronunţat dacă doreşte să redeschidă cazul în statul California, aşa că situaţia rămâne una incertă. Acest lucru marchează o victorie, cel puţin pe moment, pentru actriţa de 45 de ani, care a depus o contestaţie în luna februarie pentru a bloca cererea lui Nick de a utiliza embrionii îngheţaţi.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu