Decizia uimitoare luată de Beyonce în legătura cu naşterea gemenilor

6 iunie, 2017
beyonce1 jpeg

Mai are foarte puţin şi îi va aduce pe lume pe gemenii săi, însă Beyonce nu conteneşte să ne surprindă cu deciziile pe care le ia în legătură cu momentul naşterii. Mai nou, diva a decis să o implice şi pe fiica sa de 5 ani, Blue Ivy, în momentul cel mare.

Beyonce va naşte din clipă în clipă.

Conform Daily Mail, Beyonce a pregătit totul în detaliu pentru momentul mult aşteptat, mai ales că a experimentat o dată rolul de mamă şi a mai trecut printr-o naştere. Dar acum este diferit, căci artista va aduce pe lume gemeni şi vrea ca soţul său, Jay Z, dar şi fiica Blue Ivy să fie prezenţi în sala de naşteri, în momentul în care gemenii vor vedea pentru prima dată lumina. Beyonce şi Jay Z vor să fie o familie unită şi să o implice şi pe fetiţa lor în acest proces, al naşterii, însă decizia de a o aduce pe micuţă în sala de naşteri este poate extremă, având în vedere că este doar un copil. De mult ori, nici taţii nu reuşesc să aibă tăria de a vedea modul în care copiii vin pe lume.

Blue Ivy va fi prezentă în sala de naşteri.

Mai mult de atât, soţii Carter au cumpărat chiar şi un costum de asistentă pentru Blue Ivy, de la o firmă renumită. Outfitul pe care fata lui Beyonce îl va purta pentru a-i întâmpina pe frăţiorii săi este o creaţie Givenchy  în valoare de peste 1000 de dolari.

Beyonce şi Jay Z vor deveni din clipă în clipă din nou părinţi, iar acum ma bine de o săptămână familia organiza o petrecere baby shower pentru a sărbători în avans venirea pe lume a gemenilor. Cât despre Blue Ivy, o avea ea doar 5 ani, dar este clar că a moştenit curajul şi talentul de la părinţii săi. În aşteptarea fraţilor săi, Blue Ivy a fost vedeta unui spectacol de balet de la şcoală, îmbrăcată în balerină.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg