Decizie radicală luată azi de Brigitte Năstase

12 iulie, 2017
Brigitte Nastase divort 2017 jpeg

Gata! S-a terminat cu răbdarea ei! Soţia lui Ilie Năstase pune din nou piciorul în prag şi îi cere fostului tenisman divorţul.

image

Tocmai când părea că lucrurile se reaşează în familia lor, Brigitte Năstase a răbufnit din nou. Motivul invocat nu este apariţia vreunei alte femei în viaţa lui Ilie Năstase, ci chiar fosta soţie a acestuia, Amalia Năstase, despre care bruneta spune că s-ar folosi de cele două fetiţe pe care le au împreună pentru a primi beneficii materiale consistente.

Astfel că, ajunsă la capătul răbdării, Brigitte a decretat scurt şi public:

"Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am saturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că nonstop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată o maşină nouă. I-am dat un Mini Cooper, cu 30.000 km la bord, şi a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €... Iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţtiva bănuţi... Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină?...".

image

Nemulţumirile lui Brigitte vizavi de relaţia pe care Ilie Năstase continuă să o aibă cu fosta lui nevastă au o lungă istorie şi nu e prima oară când conduc la ideea de divorţ.

"I-am dat un ultimatum. Ultimatumul pe care i l-am dat este să facă ceea ce a zis la început. Nu s-a întâmplat până acum. Să avem conturi comune cum făcea cu Amalia. Ca totul să revină la normal să avem conturi comune. Să văd şi eu pe ce cheltuie banii. Să vedem dacă lucrurile pot reveni la normal. Ca să se ascundă prin baie să vorbescă despre tot feluri de lucruri. Eu muncesc. El consideră că am fost o întreţinută. Eu n-o să vorbesc cu Amalia. Să aleagă între ce se întâmplă pe la spatele meu şi eu. Mă simt foarte prost. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez", a spus Brigitte Năstase pentru "Star Magazin".



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg