Decizie radicală luată azi de Brigitte Năstase

12 iulie, 2017
Brigitte Nastase divort 2017 jpeg

Gata! S-a terminat cu răbdarea ei! Soţia lui Ilie Năstase pune din nou piciorul în prag şi îi cere fostului tenisman divorţul.

image

Tocmai când părea că lucrurile se reaşează în familia lor, Brigitte Năstase a răbufnit din nou. Motivul invocat nu este apariţia vreunei alte femei în viaţa lui Ilie Năstase, ci chiar fosta soţie a acestuia, Amalia Năstase, despre care bruneta spune că s-ar folosi de cele două fetiţe pe care le au împreună pentru a primi beneficii materiale consistente.

Astfel că, ajunsă la capătul răbdării, Brigitte a decretat scurt şi public:

"Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am saturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că nonstop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată o maşină nouă. I-am dat un Mini Cooper, cu 30.000 km la bord, şi a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €... Iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţtiva bănuţi... Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină?...".

image

Nemulţumirile lui Brigitte vizavi de relaţia pe care Ilie Năstase continuă să o aibă cu fosta lui nevastă au o lungă istorie şi nu e prima oară când conduc la ideea de divorţ.

"I-am dat un ultimatum. Ultimatumul pe care i l-am dat este să facă ceea ce a zis la început. Nu s-a întâmplat până acum. Să avem conturi comune cum făcea cu Amalia. Ca totul să revină la normal să avem conturi comune. Să văd şi eu pe ce cheltuie banii. Să vedem dacă lucrurile pot reveni la normal. Ca să se ascundă prin baie să vorbescă despre tot feluri de lucruri. Eu muncesc. El consideră că am fost o întreţinută. Eu n-o să vorbesc cu Amalia. Să aleagă între ce se întâmplă pe la spatele meu şi eu. Mă simt foarte prost. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez", a spus Brigitte Năstase pentru "Star Magazin".Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg