Declaraţia de dragoste a Jessicăi Biel pentru soţul său, Justin Timberlake, este emoţionantă!

1 februarie, 2018
justin jessica png

Dragostea adevărată există! Iar cuplul Biel-Timberlake se bucură de ea din plin, chiar şi la cinci de ani de la căsătorie. Mesajul recent postat de Jessica, şi adresat lui Justin Timberlake, e de-a dreptul emoţionant şi ne dovedeşte ce relaţie minunată există între cei doi soţi!

image

Ieri a fost ziua lui, artistul împlinind 37 de ani. Şi cum ziua a fost una specială, soţia sa, actriţa Jessica Biel, a ţinut să-i facă urarea tradiţională printr-un mesaj extrem de emoţionant, postat pe contul ei de Instagram. ”O imagine cât o mie de cuvinte. Şi Slavă Domnului că face asta căci nu aş fi avut cum să exprim toată dragostea şi tot respectul pe care îl simt pentru tine. (...) Te aşteaptă un an minunat. Sunt atât de mândră de reuşitele tale şi de tot ce te aşteaptă. Plus că eşti un tată super HOT. Un tată ninja. (...) Te iubesc, tăticule sexy. Sunt aici, mereu lângă tine, fanul tău nr. 1. La mulţi ani, iubitul meu.”, este mesajul pe care aceasta l-a postat pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii de cuplu.

După cum era de aşteptat, reacţiile fanilor internauţi nu s-au lăsat aşteptate după un asemenea mesaj. ”Ce cuvinte frumoase! Justin este atât de norocos să te aibă ca soţie şi ca mamă a copilului lui!”, ”Sunt atât de fericită pentru voi doi. Aveţi o relaţie minunată. Amândoi inteligenţi, amuzanţi şi talentaţi. Să nu cădeţi niciodată în capcana hollywoodiană!”, sunt doar câteva dintre reacţiile din mediul virtual.

image image

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au căsătorit în 2012, iar din 2015 sunt părinţii unui băieţel, pe care au decis să-l numească ”Silas Randall”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg