Declaraţia neaşteptată a lui Lucian Mîndruţă: "E ultima zi în care mai am copii"

27 mai, 2022

Într-un moment de sinceritate maximă, jurnalistul revede cele mai importante secvenţe din viaţa sa de părinte.

Lucian Mindruta jpg

Lucian Mîndruţă a ajuns la momentul bilanţului din viaţa personală şi, după o scurtă evaluare, ne face cele mai emoţionante dezvăluiri.

"E ultima zi în care mai am copii. Pentru că cel mai mic face 18 ani. Și nimeni nu mi-a spus că vor fi cei mai grăbiți 18 ani din viață mea", notează jurnalistul despre fiul său cel mic, Matei, într-unul dintre mesajele sale publice, în care îşi deschide casa sufletului.

"Am acasă o casetă cu nașterea ultimului. Dar nu e nevoie să dau play. Îmi aduc aminte perfect degetele roz și lungi, și figura lui uimită, poate chiar mai uimită decât a mea. V-o pot povesti pe ore și minute. A fost ieri. Și totuși, s-a întâmplat acum 18 ani. Și nimeni nu mi-a spus, nimeni nu m-a prevenit: vezi că și dacă le citești povești, și dacă ești la slujba în vremea asta, ei tot vor crește. Tot se vor face mari", mai spune, cu o strângere de inimă, Lucian Mîndruţă.

"Eu am fost la job în acești ani ai poveștilor. Am citit știri pentru popor, în loc să le citesc lor. A fost cea mai proastă afacere din viața mea. M-am ales din jobul ăla cu o casă și-o mașină, care acum ruginește încet-încet. N-a meritat. Amintirile țin cu mult mai bine. Sunt mult mai hrănitoare pentru suflet", simte el acum.

"Noroc că ei sunt mari și bine. Doar eu nu sunt. Și nimeni nu mi-a spus că povestea citită copiilor nu e doar amintirea lor, e și a ta. Și îmi lipsește teribil. Și seara, când mă uit la televizor și văd prezentatori de 30 ani cu copii acasă vorbind la 9, la 10, la 11 în noapte, îmi vine să-i sun după și să le spun: "Băi, nu merită!". Singura glorie care rămâne e aia de părinte. Singura celebritate care merită efortul e aceea de a fi cunoscut mai bine de copiii tăi...", crede el.

Într-un interviu acordat anul trecut revistei OK!, Lucian Mîndruţă şi-a mai exprimat acest regret: "Mi se spune că sunt absent ca tată. Chiar şi când sunt acolo, nu sunt acolo. Acum încerc să reconstitui un pic istoria familiei noastre, să retrăiesc copilăria lor căutând imaginile vechi şi adăugându-le într-o colecţie. Nu am trăit-o atunci şi o trăiesc acum, în reluare."

Lucian Mîndruţă are doi băieţi cu soţia sa, medicul Ioana Mîndruţă, pe Mihai (20) şi pe Matei (18). Ioana mai are o fiică mai mare, pe nume Andreea.

FOTO: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg