Declaraţia neaşteptată a lui Lucian Mîndruţă: "E ultima zi în care mai am copii"

27 mai, 2022

Într-un moment de sinceritate maximă, jurnalistul revede cele mai importante secvenţe din viaţa sa de părinte.

Lucian Mindruta jpg

Lucian Mîndruţă a ajuns la momentul bilanţului din viaţa personală şi, după o scurtă evaluare, ne face cele mai emoţionante dezvăluiri.

"E ultima zi în care mai am copii. Pentru că cel mai mic face 18 ani. Și nimeni nu mi-a spus că vor fi cei mai grăbiți 18 ani din viață mea", notează jurnalistul despre fiul său cel mic, Matei, într-unul dintre mesajele sale publice, în care îşi deschide casa sufletului.

"Am acasă o casetă cu nașterea ultimului. Dar nu e nevoie să dau play. Îmi aduc aminte perfect degetele roz și lungi, și figura lui uimită, poate chiar mai uimită decât a mea. V-o pot povesti pe ore și minute. A fost ieri. Și totuși, s-a întâmplat acum 18 ani. Și nimeni nu mi-a spus, nimeni nu m-a prevenit: vezi că și dacă le citești povești, și dacă ești la slujba în vremea asta, ei tot vor crește. Tot se vor face mari", mai spune, cu o strângere de inimă, Lucian Mîndruţă.

"Eu am fost la job în acești ani ai poveștilor. Am citit știri pentru popor, în loc să le citesc lor. A fost cea mai proastă afacere din viața mea. M-am ales din jobul ăla cu o casă și-o mașină, care acum ruginește încet-încet. N-a meritat. Amintirile țin cu mult mai bine. Sunt mult mai hrănitoare pentru suflet", simte el acum.

stanga
dreapta
Lucian Mindruta  famila Matei(5) jpg
Lucian Mindruta  familie Mihai si Matei (3) jpg
Lucian Mindruta Matei(4) jpg
Lucian Mindruta  familiajpg (2) jpg

"Noroc că ei sunt mari și bine. Doar eu nu sunt. Și nimeni nu mi-a spus că povestea citită copiilor nu e doar amintirea lor, e și a ta. Și îmi lipsește teribil. Și seara, când mă uit la televizor și văd prezentatori de 30 ani cu copii acasă vorbind la 9, la 10, la 11 în noapte, îmi vine să-i sun după și să le spun: "Băi, nu merită!". Singura glorie care rămâne e aia de părinte. Singura celebritate care merită efortul e aceea de a fi cunoscut mai bine de copiii tăi...", crede el.

Într-un interviu acordat anul trecut revistei OK!, Lucian Mîndruţă şi-a mai exprimat acest regret: "Mi se spune că sunt absent ca tată. Chiar şi când sunt acolo, nu sunt acolo. Acum încerc să reconstitui un pic istoria familiei noastre, să retrăiesc copilăria lor căutând imaginile vechi şi adăugându-le într-o colecţie. Nu am trăit-o atunci şi o trăiesc acum, în reluare."

Lucian Mîndruţă are doi băieţi cu soţia sa, medicul Ioana Mîndruţă, pe Mihai (20) şi pe Matei (18). Ioana mai are o fiică mai mare, pe nume Andreea.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg