Declaraţie surprinzătoare a lui Britney Spears. Regretă că nu şi-a pălmuit mama şi sora

19 ianuarie, 2022
2 1 britney spears profimedia 0245982631 1 jpg jpeg

Viaţa şi copilăria lui Brit, fetiţa rebelă a Americii, au fost departe de fi fericite sau măcar senine. Adulta de azi este o femeie cu multiple traume din copilărie.

Căci da, atât de greu cântăresc hărţuirile şi presiunile puse pe umerii lui copil. În aşa fel încât Britney şochează astăzi cu declaraţiile sale.

Artista s-a dezlănţuit împotriva mamei Lynne şi a surorii Jamie Lynn Spears din nou, într-un material pe contul său oficial de socializare. Solista ajunsă la 40 de ani a constatat cu regret că rău a făcut, trebuia ”să le pălmuiască feţele încrezute”, atunci când a fost momentul.

stanga
dreapta
2 britney spears 4 jpg jpeg
3 britney spears 3 jpg jpeg
4 britney spears 2 jpg jpeg
2 1 britney spears profimedia 0245982631 1 jpg jpeg

Britney Spears a ajuns să vorbească foarte deschis cu fanii săi pe Instagram, întrucât le poartă o recunoştinţă aparte, considerându-i salvatori pentru mişcarea ”Free Britney” apărută ca susţinere împotriva tutelei aparent abuzivă pe care tatăl artistei a deţinut-o până de curând.

Însă cântăreaţa vrea să se scuture de trecut şi să se elibereze, de aceea face afirmaţiile pline de reproş la adresa familiei sale.

Ea şi-a amintit: ”Am ajuns acasă la Jamie Lynn şi am găsit-o pe canapea, urmărind TV, imediat ce mă despărţisem de Justin Timberlake. Am muncit toată viaţa, dar nu am ştiut cum e ca mama să se poarte frumos cu tine. Să stau şi eu comod şi să-mi aducă o ciocolată caldă. Dar Jamie Lynn stătea la TV cu orele şi apoi mergea la piscină.”

De asemenea, Brit a trecut prin iad amintindu-şi problemele mamei legate de dependenţa de calmante, de cum nu mai era capabilă să susţină o conversaţie şi cum a vorbit odată cu ea în timp ce stătea lungită pe podea şi nu s-a ridicat deloc.

Durerea lui Britney este profundă, iar amintirile o macină pe interior, dar realizează că ea însăşi comite derapaje, dar le pune pe seama faptului că este un om serios zdruncinat şi mai mult ca sigur legăturile lor de familie nu mai au cum să fie refăcute, oricât de mult şi-ar dori mama şi sora sa.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg