Declaraţii inedite vizavi de acuzaţiile de violenţă domestică aduse lui Johnny Depp

30 mai, 2016
johnny depp GettyImages 533869492 jpeg

Săptămâna trecută, Amber Heard, tânăra soţie a actorului Johnny Depp, le-a cerut judecătorilor să emită un ordin de restricţie faţă de celebrul actor, acuzându-l pe acesta de violenţă domestică.

Au intentat actele de divorţ după 15 luni de mariaj

După cum era de aşteptat, acţiunile actriţei de 30 de ani nu au rămas fără urmări, apropiaţii lui Johnny Depp sărindu-i acestuia în ajutor, motivând că aceste acuzaţii sunt fără doar şi poate false.

Chiar şi Vanessa Paradis, fosta parteneră de viaţă a lui Johnny Depp şi mama a celor doi copii ai actorului, a declarat că nu este cu putinţă ca aceste acuzaţii să fie veridice, caracterizându-l pe actor ca un om ”sensibil şi iubitor”.

'În toţi anii de când îl cunosc pe Johnny, nu a comis niciodată vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzaţii nu seamănă deloc cu bărbatul lângă care am trăit 14 ani minunaţi. (…) Tatăl copiilor mei şi este o persoană iubitoare şi iubită.”, a spus Vanessa Paradis, citată de Daily Mail.

Vanessa şi-a apărat fostul partener de viaţă

Mickey Rourke a fost o altă voce vehementă în acest scandal. Actorul în vârstă de 62 de ani a declarat că Johnny nu este un bărbat violent şi că nu crede că Amber spune adevărul.  ”Nu-mi pare un bărbat prea violent. Este un bărbat cu picioarele pe pământ, aşa a fost mereu, rezonabil, un gentleman şi nu un tip violent.”

Mickey Rourke crede că acuzaţiile lui Amber sunt false

Până şi prima soţie a lui Johnny Depp, Lori Anne Alison (au fost căsătoriţi între 1983-1985) a spus despre actor că este o persoană blândă şi că nu se pune problema de un caracter violent.

Pe de altă parte, actriţa Amber Heard a pretins că alcoolul şi cocaina l-au transformat pe Depp într-un monstru violent, iar în documentele remise instanţei aceasta mărturiseşte că a fost victima unor multiple incidente de violenţă domestică în timpul celor 15 luni de căsătorie.

Aceasta a mai spus că a trăit permanent cu frica de Depp, iar ideea că aceasta s-ar putea reîntoarce în apartamentul din Los Angeles, pe care cei doi îl deţin pentru a o teroriza fizic şi emoţional ,o înspăimântă.

În cererea sa pentru emiterea unui ordin de restricţie, la care au avut acces jurnaliştii Daily Mail, Heard a scris : 'Johnny are o istorie lungă ţinută sub tăcere în privinţa abuzului de droguri şi de alcool. Are un temperament năvalnic.'

Duminica trecută, în timpul unei dispute, Amber a declarat că Johnny era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului şi că i-a smuls telefonul mobil şi că i l-a aruncat drept în faţă, lovindu-i obrazul şi ochiul cu forţă.

Cu toate acestea, poliţiştii nu au găsit dovezile vreunui atac, în ciuda faptului că actriţa a apărut cu vânătăi într-o imagine pe care aceasta pretinde că a făcut-o după atac.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg