Deea şi Dinu Maxer şi-au botezat fetiţa. Detaliile evenimentului

16 septembrie, 2020
1 deea jpg jpeg

Deea şi Dinu Maxer şi-au botezat, în sfârşit fetiţa, pe micuţa Maysa Maria. Naşi au fost fratele lui Dinu Maxer şi soţia acestuia, iar petrecerea s-a desfăşurat în weekend, la Cernica, pe malul lacului. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, dar a fost amânat din cauza pandemiei.

”Acum 9 ani, băiatul a plâns foarte tare, aşa că ne-am dat seama că se va repeta întâmplarea şi acum”, a mărturisit Dinu Maxer.

3 deea3 jpg jpeg

”Suntem emoţionaţi, este un vis împlinit, ne-am întâlnit bunicii, pe care nu i-am mai văzut de câteva luni. Lucrurile au mers mai repede decât ne-am fi aşteptat, pentru că nu ne-am mai pupat cu toţi invitaţii, doar cu părinţii. Cu restul, am ciocnit un pahar de şampanie şi gata, ne-am ferit şi de virus”, a spus Deea Maxer la o emisiune TV.

2 deea2 jpg jpeg

Deea Maxer a născut-o Maysa  anul trecut, în octombrie, dar naşterea a fost însă una cu probleme. Solista nu va mai putea avea copii.

“Am avut complicaţii la naştere. Mă aşteptam să nu fie o operaţie uşoară, mai ales că aveam varice interne. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operaţiei au fost nişte lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neaşteptată şi abia într-o oră şi jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină', declara Deea Maxer la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg