Delia câştigă X Factor 2020? Cântăreaţa crede că are grupa învingătoare

4 decembrie, 2020
4 jurati x factor bootcamp jpg jpeg

E posibil ca Delia să câştige alegături de unul dintre concurenţii săi X Factor 2020?

O grupă matură, formată din cântăreţi profesionişti din toate colţurile lumii, dar şi faptul că de câte ori a fost mentor la categoria Mixt a câştigat, îi dă încredere Deliei că şi în 2020 poate câştiga X Factor! Florin Ristei a trebuit să facă alegeri dificile, având doar trei locuri de oferit pentru etapa următoare şi zece grupuri din care să aleagă. Iar dacă pentru italienii The Super 4 un loc era aproape rezervat, celelalte două grupuri care au obţinut un scaun au fost o surpriză plăcută pentru mentorul lor: Tiny Tigers, un grup format din patru puştoaice care nu şi-au mai găsit locul în grupa lui Ştefan Bănică, şi gemenele Ioana şi Diana Conta, care au făcut victime cu cea mai puternică armă a lor – emoţia pură! 

Delia îşi alege acum trei artişti care au şanse să câştige X Factor anul acesta şi să îi ducă, astfel, cu un pas mai aproape de finală. ”Pe mine nu mă interesează experienţa, ci să creeze momente unice pe scenă, să trăiască la intensitate maximă, să arate bine, să sune bine şi să lase o stare. Ce văd, aia judec!”, a spus Delia.

3 grupa delia 1 jpg jpeg

Săptămâna trecută, Ştefan Bănică a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preţ pe dorinţa fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi juraţi. La finalul serii, Ştefan Bănică a ales să meargă în etapa următoare alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean şi Alexandra Sîrghi. Şi grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenţi! Iulian Selea, Adrian Petrache şi Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor şi le-a oferit, împreună cu un scaun, şansa de a trece în etapa următoare.

Schimbări la X Factor

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ştefan Bănică şi Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Aşadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieţi sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ştefan Bănică caută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câştigătoare: Mixt este grupul pentru concurenţi de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câştigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}