Delia, cu ochelari de soare à la Nicki Minaj. L-a făcut praf pe un fan care a acuzat-o de plagiat

23 august, 2017
delia jpeg

Ştim că este excentrică şi nu încetează să ne surprindă cu ţinute, coafuri şi chiar accesorii extravagante, pe care mulţi dintre noi le-am purta cel mult pentru o fotografie. Delia îşi continuă periplul de vară cu o nouă oprire în Grecia, de data aceasta pe o insulă preferată de vedete, Mykonos.

image

Şi cum este obişnuită să-şi ţină fanii la curent cu fotografii din vacanţele sale, fie cu piesaje, camere de hotel, mâncare, sau chiar cu ea în ipostaze hot, nici de data aceasta nu a ratat ocazia să mai afişeze o ţinută chic. Îmbrăcată cu un chimono colorat, la modă în acest sezon, cu o pereche de ochelari de soare à la Nicki Minaj şi cu părul prins în codiţe de şcolăriţă, artista şi-a surprins din nou fanii cu un look ieşit din comun, iar unul dintre chiar a reuşit să o enerveze pe frumoasa cântăreaţă.

Poartă acelaşi model de ochelari de soare.

Acuzată că a plagiat ţinuta, Delia i-a dat o replică usturătoare hater-ului: "Să înţeleg că ochelarii de soare #mykita sunt opera literară, ştiinţifică sau artistică a doamnei Nicoleta Minaj? Ai idee ce înseamnă plagiat? Pisoi mic şi rătăcit!! Aceşti ochelari există în magazine. De ce crezi că există în magazine? Varianta a) pentru potenţiali cumpărători b) i-au pus aşa de butaforie c) să moară Miley că n-a apucat şi ea la reduceri."

Făcut praf de divă, dar şi de ceilalţi internauţi, bărbatul cu pricina şi-a şters comentariile de pe Instagram. " În viaţă e bine să-ţi vezi de treaba ta şi să ştii că tot banii aia îi dai şi dacă eşti rău şi dacă eşti om bun. Este atât de simplu să te uiţi în oglindă şi să-ţi înfrânezi neîmplinirile", sau "Delia, este demonstrat ştiinţific că un bărbat care îşi face foarte multe selfie este de fapt labil psihic, nu-ţi bate capul. Tu eşti oricum cool şi dacă îţi pui un sac de iută pe tine! Keep it up!", au fost doar câteva dintre comentariile care o aprobau pe Delia şi îl desfiinţau pe fanul tupeist. Artista petrece câteva zile într-o vacanţă de 5 stele în Mykonos, alături de soţul său, Răzvan Munteanu, iar imaginile distribuite de ea pe reţelele de socializare ne fac să vrem să ne teleportăm în Grecia.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg