Delia n-a avut succes în rolul de nașă! Oana Matache, sora ei, a divorțat de tatăl copiilor

1 martie, 2023

Oana Matache, sora Deliei, a confirmat divorțul de Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, și s-a afișat oficial cu Radu, noul ei iubit.

in mai 2017 delia si razvan au fost nasi pentru oana si razvan jpeg

Oana Matache era căsătorită civil și religios cu Răzvan Miheț din mai 2017. Celor doi le-au fost nași chiar celebra Delia, sora ei, și soțul său, Răzvan Munteanu. Din păcate, cei doi nu au avut succes în rolul de nași, căci Oana Matache a divorțat.

Într-un podcast live în mediul online, Oana Matache a confirmat divorțul și deja s-a afișat cu noul iubit, Radu, care deja locuiește alături de ea și de copiii pe care îi are din mariajul cu Răzvan.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr.

Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo”, a explicat Oana Matache.

Și Radu, iubitul ei, a luat cuvântul, a mărturisit că la divorțul Oanei nu au existat scandaluri.  „Mentalitatea celor mulți este că o femeie cu doi copii care divorțat este ultimul om, și-a lăsat bărbatul ca să se ducă cu alții. Nici măcar nu este vorba despre asta, v-ați gândit că poate niciunul nu era fericit în chestia asta și e vorba de doi oameni care și-au dat seama că nu mai merge și a fost o decizie de comun acord?

Și nu trebuie să fie de vină «femeia care a plecat?» Este normal ca, copiii să stea mai mult cu mama și în același timp este normal să-și vadă tatăl. Toată lumea este ok și se înțelege”, a declarat Radu în live-ul de pe Twitch.

oana matache si noul iubit jpeg

„Am fost curajoasă când am făcut acest pas”

Sora Deliei a continuat să facă declarații despre divorț, despre ruptura de Răzvan Miheț. „Este o experiență înspăimântătoare și culmea nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta…

Cred că nici nu trebuie să vă explic ce se întâmplă în cazul unui divorț cu toată familia. Și chestia asta, «Da erați atât de frumoși și păreați atât de fericiți». Dar de unde știți? Am avut multe prietene care îmi spuneau: «Dar ce o să faci acum?» «Cine te mai cu doi copii». Dar nu trebuie să mă ia nimeni, mă descurc și singură. Din păcate în țara asta, femeile nu sunt susținute de lege. E greu să te simți singur alături de cineva și e greu că nu poți să te ocupi de viața ta așa cum ai vrea”, a mai zis Oana Matache, care e foarte mulțumită că iubitul ei se înțelege foarte bine cu copiii.

„Este un om foarte mișto. Radu se înțelege foarte bine cu copiii. Nu li s-a impus niciodată chestia asta că Radu este aici ca să «ia locul lui tati». Radu este prietenul copiilor, ceea ce a făcut totul să se întâmple foarte firesc”, a încheiat Oana Matache. 

Foto: arhivă, FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg