Delia şi-a dus mama în câteva vacanţe de lux. Cât costă cazarea pentru o noapte

13 aprilie, 2021
1 delia9 jpg jpeg

Delia Matache ştie cum să îşi răsfeţe mama. Artista  a purtat-o pe cea care i-a dat viaţă prin Dubai, Maldive şi Egipt. Ba mai mult, în unele locuri, artista a plătit şi 4000 de euro pentru o noapte de cazare.

“În Dubai am stat o săptămână. A fost superb, a fost vis. Au luat copiii o vacanţă în care să nu stăm doar într-un singur loc, am bifat mai multe locaţii. Am fost cu Delia şi cu Răzvan. Au fost locurile lor diferite şi mi-au zis: ”Hai mama, să guşti şi tu”. M-au dus pe unde ştiau ei că este de văzut ceva deosebit. Eram ca un copil care a văzut pentru prima oară nu ştiu ce minunăţie.”, a declarat Gina Matache la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

”După am fost în Maldive, unde a fost mai pe relax aşa, pentru că era totul izolat pe o insulă, dar cu dotările de ultimă generaţie în cameră. Adică, de unde vedeai aşa nişte căsuţe acoperite cu stuf, în interior era tot ce îţi trebuia, era superb. A fost 4.000 şi ceva de euro pe noapte. Eu nu am ştiut unde merg. Am aflat după. Excursia aia a fost în contul zilei de 8 martie. După am plecat în Egipt. Nu era pentu mine, era pentru taică-su. Am stat o săptămână în Egipt.”, a mai spus mama Deliei Matache.