Delictele uitate ale vedetelor

27 noiembrie, 2015
Jay Z jpeg

Agresiuni armate, violenţă conjugală, condus în stare de ebrietate... Iată câteva dintre cele mai şocante poveşti VIP despre care fie ai uitat, fie nu ştiai

Jay-Z a înjunghiat un om în anul 2000

Jay-Z - pe 1 decembrie 1999 acesta l-a înjunghiat pe producătorul muzical Lance "Un" Rivera în clubul Kit Kat, anturajul rapperului fiind suspectat că a creat o busculadă care să acopere gestul lui Jay-Z. Acesta s-a predat în seara următoare, fiind arestat, pentru ca apoi să fie eliberat pe o cauţiune de 50.000 de dolari. În ianuarie 2000 a pledat vinovat de delict minor şi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Will Smith - la vârsta de 20 de ani, Will şi garda sa de corp au participat la un atac agresiv în Philadelphia, în urma căruia promotorul muzical William Hendricks aproape şi-a pierdut vederea la un ochi. Culmea, atacul a avut loc chiar la câteva zile după ce Will primise un Grammy împreună cu DJ Jazzy Jeff. Iar ca un amănunt amuzant, o sursă a dezvăluit atunci cum Will  petrecut o noapte foarte agitată la închisoare, fiindcă ceilalţi deţinuţi îl tot trezeau din somn, cerându-i un autograf. Finalmente, acuzaţiile împotriva lui au fost retrase.

Tommy Lee - Fondatorul trupei Motley Crue a petrecut patru luni în închisoare în 1998 după ce a lovit-o pe Pamela Anderson, în timp ce aceasta îl ţinea în braţe pe fiul lor, Dylan.

Sean Penn - Cunoscut pentru caracterul lui exploziv, actorul de 55 de ani a avut probleme cu justiţia atunci când a fost agresiv cu Madonna în mai multe rânduri, în timpul mariajului lor de patru ani (1985-1989). De altfel o perioadă extrem de agitată, în care Sean era nelipsit din tabloide, fie pentru violenţă conjugală, atac asupra paparazzilor ori abuz de alcool. A petrecut o lună după gratii fiindcă a agresat un fotograf pe platourile de filmare - asta înainte de a o lovi pe Madonna cu o bâtă de baseball în cap. Artista n-a depus plângere, mariajul lor fiind un amestec de pasiune şi violenţă (în aceeaşi peioadă, ea îi dedicare albumul "True Blue", numindu-l cel mai cool bărbat din univers). Dar nici asta n-a fost de ajuns. A bătut-o din nou şi a sechestrat-o la domiciliu, înainte de a fi arestat în 1988. Se spune că ar fi legat-o pe Madonna de un scaun vreme de 9 ore, agresând-o - aceasta reuşind să scape şi să fugă la poliţie

Wesley Snipes - Ştim, vei crede că ne referim a problemele lui binecunoscute cu Fiscul. Dar nu, Wesley a săvârşit ceva mai grav de-atât, pentru care nu a ajuns, de fapt, faţă-n faţă cu justiţia, pentru că victima n-a depus plângere. Snipes a bătut-o pe Halle Berry, pe când era iubita lui, până când aceasta şi-a pierdut 80% din auz la o ureche (cei doi se îndrăgostiseră pe platourile de filmare a peliculei dinn 1991 "Jungle Fever"). Artista a povestit cum mama ei a fost agresată de tatăl ei şi cum ulterior ea a ajuns să aleagă acelaşi tip de bărbaţi.

Eminem - a fost acuzat în 2000 de atac armat, după ce a ţintit cu pistolul din dotare în direcţia unui rapper rival. Pistolul nu era, însă, încărcat, ceea ce l-a ajutat ulterior la tribunal. Problema e că exact a doua zi, Eminem l-a bătut pe un anume John Guerrera, bărbatul pe care l-a văzut sărutând-o pe soţia lui de-atunci, Kim. Fiind arestat, a pledat vinovat, primind o condamnare de doi ani cu eliberare condiţionată.

Snoop Dog - arestat de mai multe ori pentru posesie de droguri şi arme de foc, rapperul de 44 de ani e cunoscut ca un cal breaz de autorităţile din mai multe ţări. Dar ştiaţi că Snoop a fost judecat pentru moartea lui Philip Woldermarian, un membru al unei bande rivale, în 1993? A fost achitat pentru apărare legitimă, explicând că victima îl fugărise, de fapt, ca să-l bată. Mai mult, în astfel de condiţii, garda lui de corp, McKinley Lee, ar fi trebuit oricum să tragă asupra agresorului pentru a-l apăra...

Mark Wahlberg - în timpul adolescenţei, a avut mai multe confruntări cu autorităţile din Boston. Şi asta fiindcă se droga şi, împreună cu banda din care făcea parte, a fost implicat în mai multe atacuri de natură rasială. A fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare fiindcă a bătut un asiatic.

Mike Tyson - Legenda boxului a fost arestată de-a lungul timpului pentru diverse agresiuni şi posesiune de droguri. Care a fost cel mai grav delict? A fost declarat vinovat de viol, săvârşit într-o cameră de hotel din Indianapolis, în 1992, asupra lui Desiree Washington, o fată de 18 ani care câştigase titlul de Miss Black Rhode Island. Condamnat la şase ani de închisoare, a stat după gratii doar trei.

Foto: WENN